Att jobba på Smarteyes

Våra butiker är kärnan i vår verksamhet. Här arbetar optiker, säljare och butikschefer med att utföra synundersökningar, hjälpa kunder hitta rätt bågar och glas. På supportkontoret i Göteborg arbetar ett trettiotal personer inom inköp, design, marknadsföring, IT, ekonomi, företagsförsäljning och HR.

Möt några av våra medarbetare och få en bättre bild av vilka roller som finns inom Smarteyes och hur det är att arbeta hos oss.

Att jobba som optiker på Smarteyes

Optiker

Som optiker hos oss på Smarteyes blir du vår viktigaste tillgång.

Vår vision är att vara den mest rekommenderade optikern - både hos kunder och medarbetare. Som optiker hos oss kan du tjänstgöra på olika sätt. Antingen stationärt i en butik, eller så blir du en del i vår Smartpool där du kan arbeta som ambulerande optiker eller som optiker på distans. Det går också bra att kombinera de olika alternativen om du vill ha en mer omväxlande vardag. Möt våra optiker som berättar mer om sitt arbete hos Smarteyes.

Läs mer
Jobba som säljare hos Smarteyes

Säljare

Som säljare kommer roliga kundmöten och gemensamma värderingar styra din vardag.

Du är en viktig person för våra kunder och hjälper till med bland annat beställningar och glasögonköpet. Möt några av våra säljare här.

Träffa våra säljare
Jobba som butikschef hos Smarteyes

Butikschef

Med driv och passion leder butikschefen arbetet i butik.

Vi strävar efter att ge våra butikschefer de bästa förutsättningarna för att vara bra ledare och kunna skapa goda resultat. Läs om hur butikscheferna själva upplever arbetet.

Läs mer
Gör din optikerpraktik hos Smarteyes

Praktik

Som optikerstudent är praktikperioden en viktig del av din utbildning. Hos oss får du en egen handledare och chans till utveckling.

Under praktiken är du med och ser en optikers vardag, du får ta del av dina medarbetares samlade erfarenheter och du får framför allt omsätta dina teoretiska kunskaper i praktiken när du möter och arbetar med våra kunder.

Läs mer