ROLIGA KUNDMÖTEN OCH GEMENSAMMA VÄRDERINGAR STYR DIN ARBETSDAG

Möt Nikolina och Ellen som berättar om hur det är att arbeta som säljare hos Smarteyes. 

Ellen - säljare hos Smarteyes

Ellen Lindblad, säljare på Smarteyes i Jönköping

- Jag sökte till Smarteyes eftersom jag föll för konceptet och den tydliga vision. Det verkade som en spännande arbetsplats och det är det verkligen. Jag lär mig nya saker hela tiden och slutar aldrig utvecklas. Ingen dag är den andra lik och jag träffar många olika människor, alla med olika behov och stil. Det är en rolig utmaning att göra varje kund nöjd. 

Det som får mig att trivas är mina kunniga kollegor, den härliga stämningen i butiken, det varierande och kreativa arbetet samt möjligheten att lära mig nya saker varje dag. Jag uppskattar att Smarteyes är ett företag som vågar tänka nytt och som på ett imponerande sätt värdesätter sin personal. 
Nikolina

Nikolina Rosberg, säljare i Göteborg

Jag heter Nikolina Rosberg och jag arbetar idag som butikschef. Jag började på Smarteyes som säljare för knappt två års sedan. Efter ett år fick jag rollen som ställföreträdande butikschef och knappt fyra månader senare dök det gyllene tillfället upp och jag fick chansen att söka tjänsten som butikschef. Idag ansvarar jag för två butiker och stormtrivs.