Välkommen till Smarteyes

Som medarbetare hos oss blir du en viktig del av ett ungt och expansivt företag. Ett företag som vill förändra branschen och som har som vision att vara den mest rekommenderade optikern, både hos kunder och hos medarbetare. Vi växer snabbt och det har vi våra medarbetares engagemang att tacka för. 

Sveriges tredje bästa arbetsplats 2020

En av Sveriges bästa arbetsplats

Topprankade av Great Place to Work fem år i rad.

Engagerade och motiverade medarbetare är vår viktigaste tillgång och vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsmiljö och kultur där medarbetarna trivs. Kanske är det därför vi fem år i rad placerat oss i topp på Great Place to Works lista över Sveriges bästa arbetsplatser. En placering vi är mycket stolta över.

Lediga tjänster
Lediga tjänster Smarteyes

Redo att förändra optikbranschen?

Läs mer om våra lediga tjänster eller se längre ned på sidan om hur det är att jobba hos oss.

Vi arbetar därför ständigt med att skapa förutsättningar som ger arbetsglädje. Att ha ett utvecklande jobb med varierade arbetsuppgifter, att ha kul på jobbet och dessutom arbeta utifrån ett värderingsstyrt förhållningssätt tror vi är några av de viktigaste framgångsfaktorerna. Både för dig och för Smarteyes. Hoppas vi ses!

Lediga tjänster
Att jobba hos Smarteyes

Möt våra medarbetare

Hur är det att jobba hos oss? Ingen kan berätta hur det är bättre än våra anställda själva. Läs deras berättelser här.

Möt vår personal som med egna ord berättar om sitt arbete hos Smarteyes - optiker, säljare och butikschefer.

Läs mer
Ambulerande optiker i Smarteyes optikerpool

Smarteyes optikerpool

Ett variationsrikt arbete med flexibla tider - låter det intressant? Läs mer om hur det är att arbeta som optiker i vår Smartpool.

Som optiker i Smartpool tjänstgör du i de Smarteyes-butiker i Sverige som har behov av extra bemanning. Det kan du göra antingen som ambulerande optiker fysiskt i butik eller som optiker på distans. Du har förmånliga villkor och möjlighet till flexibilitet i arbetstider, variation och utveckling.

Läs mer
Praktik hos Smarteyes

Optikerpraktik

Som optikerstudent är praktikperioden en viktig del av din utbildning. Hos oss får du en egen handledare och chans till utveckling.

Under praktiken är du med och ser en optikers vardag, du får ta del av dina medarbetares samlade erfarenheter och du får framför allt omsätta dina teoretiska kunskaper i praktiken när du möter och arbetar med våra kunder.

Läs mer

 

 

Lediga tjänster

Se mer