jobba hos oss

välkommen till en av sveriges bästa arbetsplatser
lediga jobb

jobba hos oss

välkommen till en av sveriges bästa arbetsplatser

välkommen till smarteyes

ETT FÖRETAG SOM TROR PÅ FÖRÄNDRING, ENKELHET OCH OMTANKE

Som medarbetare hos oss blir du en viktig del av ett ungt och expansivt företag. Ett företag som vill förändra branschen och som har som vision att vara den mest rekommenderade optikern, både hos kunder och hos medarbetare. Vi växer snabbt och det har vi våra medarbetares engagemang att tacka för. 

Vill du bli en del av ett vinnande team? Se våra lediga tjänser.

HEJ! KUL ATT DU HITTAT HIT!

Jag heter Cecilia Holmblad och arbetar med HR på Smarteyes. Som medarbetare hos oss blir du en viktig del av ett ungt och expansivt företag. Ett företag som vill förändra branschen och som har som vision att vara den mest rekommenderade optikern, både hos kunder och hos medarbetare. Vi växer snabbt och det har vi våra medarbetares engagemang att tacka för. Vår filosofi är enkel: tycker du att det är kul att gå till jobbet så kommer kunden gilla oss. Vi arbetar därför ständigt med att skapa förutsättningar som ger arbetsglädje. Att ha stimulerande kundmöten, utvecklande arbetsuppgifter, kul på jobbet och dessutom arbeta utifrån ett värderingstyrt förhållningssätt tror vi är viktiga framgångsfaktorer. Både för dig och för Smarteyes. Med ditt egna driv kan du gå så långt du själv vill inom företaget. Vill du vara med på vår resa och förändra optikbranschen? Läs mer om våra lediga tjänster eller se vad några av våra medarbetare har att berätta.

Hoppas vi ses!

Cecilia Holmblad HR-chef Smarteyes

EN AV SVERIGES BÄSTA ARBETSPLATSER - FÖR TREDJE ÅRET I RAD!

För tredje året i rad tar Smarteyes en topplacering på Great Place to Works lista över Sveriges bästa arbetsplatser. 2018 hamnade vi på 4:e plats i kategorin Stora organisationer. En placering vi är mycket stolta över. För oss är engagerade och motiverade medarbetare vår viktigaste tillgång och vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsmiljö och kultur där medarbetarna trivs. Placeringen är ett kvitto på att våra satsningar ger resultat.

 

Sveriges bästa arbetsplatser - Smarteyes