Välkommen till Smarteyes

- en av Sveriges bästa arbetsplatser


Som medarbetare hos oss blir du en viktig del av ett ungt och expansivt företag. Ett företag som vill förändra branschen och som har som vision att vara den mest rekommenderade optikern, både hos kunder och hos medarbetare. Vi växer snabbt och det har vi våra medarbetares engagemang att tacka för. 

 


En av Sveriges bästa arbets­platser

Smarteyes etablerades 2007 och tog snabbt positionen som en spännande uppstickare i optikbranschen genom att ta kontroll över hela värdekedjan – från egen design till kundmötet i butik. Allt för att kunna erbjuda professionell ögonvård och god design åt alla till ett rimligt pris. Vilket också är själva grundtanken med Smarteyes. Vi har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största och mest framgångsrika optikkedjor. Inte bara det att vi har blivit framröstade till en av landets bästa arbetsplatser fem år i rad genom Great Place To Work. Vi sticker även ut i branschen med mycket höga resultat i våra undersökningar som visar att vi trivs på jobbet.

Vi tror att nyckeln till framgången är den gemensamma omtanken för varandra som genomsyrar hela bolaget, och såklart det kollektiva engagemanget att ständigt förbättra Smarteyes som arbetsplats och optikkedja. Läs gärna mer om oss och kika in på vilka lediga tjänster vi har just nu >

 


Hos oss får du tid att växa

Vi är övertygade om att vår framgång börjar hos medarbetaren. Vi vet dessutom att engagerade medarbetare genererar nöjda kunder genom god service, vilket ger ökad tillväxt och slutligen en positiv vinst. Därför arbetar vi aktivt med att skapa en arbetsmiljö och kultur där våra anställda ska kunna trivas under en lång tid framöver – med rätt förutsättningar och rätt utveckling. Oavsett tjänst eller position i företaget.

 


 

VÅR VISION:

Den mest rekommenderade optikern

Vår vision är ett rörligt mål som återspeglar vår konkurrens­utsatta bransch. Tanken är att den ska utmana oss att ständigt bli bättre, och smartare. Att vi gör det tillsammans, och på rätt sätt, gör att vi lyckas med att fortsätta vara den mest rekommenderade optikern. Både bland kunder och som arbetsplats.

 


 

Lediga tjänster

Se mer