VÄLKOMMEN TILL SMARTEYES

- ETT FÖRETAG SOM TROR PÅ FÖRÄNDRING, ENKELHET OCH OMTANKE

Som medarbetare hos oss blir du en viktig del av ett ungt och expansivt företag. Ett företag som vill förändra branschen och som har som vision att vara den mest rekommenderade optikern, både hos kunder och hos medarbetare. Vi växer snabbt och det har vi våra medarbetares engagemang att tacka för. 

Vill du bli en del av ett vinnande team? Se våra lediga tjänster.

Cecilia Holmblad, Smarteyes

Hej, kul att du hittat hit!

Jag heter Cecilia Holmblad och arbetar med personalfrågor på Smarteyes. Vill du följa med på vår resa och förändra optikbranschen?

Som medarbetare hos oss blir du en viktig del av ett ungt och expansivt företag. Ett företag som vill förändra branschen och som har som vision att vara den mest rekommenderade optikern, både hos kunder och hos medarbetare. Vi växer snabbt och det har vi våra medarbetares engagemang att tacka för. Vår filosofi är enkel: tycker du att det är kul att gå till jobbet så kommer kunden gilla oss. Vi arbetar därför ständigt med att skapa förutsättningar som ger arbetsglädje. Att ha stimulerande kundmöten, utvecklande arbetsuppgifter, kul på jobbet och dessutom arbeta utifrån ett värderingsstyrt förhållningssätt tror vi är viktiga framgångsfaktorer. Både för dig och för Smarteyes. Med ditt egna driv kan du gå så långt du själv vill inom företaget. Vill du vara med på vår resa och förändra optikbranschen? Läs mer om våra lediga tjänster eller se vad några av våra medarbetare har att berätta. Hoppas vi ses!

Lediga tjänster
Smarteyes - en av Sveriges bästa arbetsplats

En av Sveriges bästa arbetsplatser

För tredje året i rad har vi blivit korade som en av Sveriges bästa arbetsplatser.

För tredje året i rad tar Smarteyes en topplacering på Great Place to Works lista över Sveriges bästa arbetsplatser. 2018 hamnade vi på 4:e plats i kategorin Stora organisationer. En placering vi är mycket stolta över. För oss är engagerade och motiverade medarbetare vår viktigaste tillgång och vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsmiljö och kultur där medarbetarna trivs. Placeringen är ett kvitto på att våra satsningar ger resultat.

Jobba hos oss

Så är det att arbeta hos oss

Ingen kan berätta hur det är att arbeta hos oss bättre än våra anställda själva. Här kan du möta vår personal som med egna ord berättar om sitt arbete hos Smarteyes - optiker, säljare och butikschefer. Är du optikerstudent och intresserad av praktik? Läs mer nedan.

Optiker

Som optiker hos oss på Smarteyes blir du vår viktigaste tillgång. Vår vision är att vara den mest rekommenderade optikern, både hos kunder och medarbetare. Möt våra optiker som berättar om sitt arbete hos Smarteyes.

Läs mer

Säljare

Som säljare kommer roliga kundmöten och gemensamma värderingar styra din vardag. Du är en viktig person för våra kunder och hjälper till med bland annat beställningar och glasögonköpet. Möt några av våra säljare här.

Läs mer

Butikschef

Med driv och passion leder butikschefen arbetet i butik. Vi strävar efter att ge våra butikschefer de bästa förutsättningarna för att vara bra ledare och kunna skapa goda resultat. Läs om hur butikscheferna själva upplever arbetet.

Läs mer

Praktik

Som optikerstudent är praktikperioden en viktig del av din utbildning. När du kommer till oss får du en egen handledare som arbetar efter din skolas riktlinjer. Läs mer om praktik här.

Läs mer