Butikschef

Som butikschef får du ett varierande och roligt jobb där du ansvarar för, driver och utvecklar butiken, i vardagen. Framförallt genom att ta emot våra härliga kunder, personalansvar, ha koll på schema, tidsbokningar, skyltning i butik, kampanjmaterial med mera. Läs mer om hur Johan Nordin och Nikolina Rosberg ser på sitt jobb som butikschefer hos oss på Smarteyes.

Butikschef Smarteyes

Möt Johan Nordin

Butikschef i Stockholm

- Jag började faktiskt som kund hos Smarteyes. Jag blev imponerad av konceptet och det fina bemötandet. Och eftersom jag kommer från modebranschen blev jag också imponerad av den höga modegraden på bågarna. När möjligheten att börja jobba på Smarteyes dök upp tog jag den och det har jag aldrig ångrat. 

Företaget tror verkligen på sina medarbetare. Smarteyes personalpolitik är verkligen bra, och det finns stora utvecklingsmöjligheter. Själva jobbet som butikschef trivs jag verkligen med eftersom jag leder det dagliga arbetet samtidigt som jag får ta del av kundmötet. Att sätta mål, inspirera mina medarbetare och samtidigt få träffa en mängd olika kunder med olika behov gör det väldigt kul och varierande. Och självklart måste jag nämna mina fantastiska medarbetare. Tillsammans har vi verkligen roligt på jobbet.


Butikschef Smarteyes

Möt Nikolina Löwenclou

Butikschef i Göteborg

- Jag började på Smarteyes som säljare för knappt tre års sedan. Efter ett år fick jag rollen som ställföreträdande butikschef och knappt fyra månader senare dök det gyllene tillfället upp och jag fick chansen att söka tjänsten som butikschef. Idag ansvarar jag för två butiker och stormtrivs. 

 

Verkar det intressant? 

Välkommen att se våra lediga tjänster, eller skicka in en spontanansökan.