Prenumeration glasögon

Prenumerera på glasögon

Just nu: prenumerera och få solglasögon på köpet Boka tid

Prenumerera

- ett smartare sätt att köpa glasögon. Från 95 kr/mån.

Hos oss finns oändliga möjligheter att uttrycka din personlighet och få glasögon för livets alla tillfällen. Välj bland hundratals bågar, progressiva eller enkelslipade glas, speciallinser och färgade glas - allt till en fast, låg månadskostnad. Dessutom ingår synundersökningar och vårt Trygghetspaket med 2 års utökat skydd. Det kallar iallafall vi en smartare glasögonaffär. Läs mer om hur vår prenumeration funkar.

Prenumerera och få solglasögon i din styrka på köpet

Just nu!

Solglasögon i din styrka på köpet

Ta hand om dina ögon i solen. Just nu får du ett par solglasögon i din styrka på köpet, när du prenumererar på två eller fler par glasögon. Du får tre par glasögon från 115 kr/mån. Börja med att boka tid för en synundersökning.

Villkor: Teckna prenumeration på minst 2 par glasögon och få ett par solglasögon med din styrka utan extra kostnad. Erbjudandet gäller solglasögon slipade med samma recept och i samma glaskategori som glasögonparet med lägst kostnad. Kan utnyttjas max 1 gång per prenumeration och kund. Minsta totalkostnad är 115 kr x 24 månader = 2760 kr, vilket avser 2 par glasögon med enkelslipade standardglas index 1,5 och båge för 500 kr. Den effektiva räntan uppgår till 0%. Årliga synundersökningar och Trygghetspaket med utökat skydd ingår (en självrisk om 500 kr tillkommer) i 2 år. Efter bindningstiden på 24 månader äger kunden glasögonen. Erbjudandet gäller under en begränsad tid.

Varför prenumerera?

En glasögonprenumeration har många fördelar. Framförallt är det ett kostnadseffektivt sätt att kunna ha flera olika par att välja mellan, eftersom de flesta av oss behöver mer än ett par glasögon för att få ett så bekvämt seende som möjligt. Man vill till exempel ofta ha ett par glasögon anpassade för läsning eller arbete på nära håll, eller ett par solglasögon slipade i sin styrka. För att inte tala om hur roligt det är att kunna variera sin look med flera par i olika stilar!

Dessutom kan du känna dig trygg i att vi tar hand om din ögonhälsa. Årliga synundersökningar ingår nämligen i  prenumerationen, och skulle det visa sig att din syn förändrats får du nya glas under prenumerationens första år.

Så funkar Smarteyes prenumeration

Trygghetspaket och nya glasögon vid förändrad syn

Skulle din syn förändras under prenumerationens första år så byter vi ut dina glas till nya med korrekt slipning helt utan tillkommande kostnader. Dessutom ingår vårt Trygghetspaket med utökat skydd för samtliga glasögon. Det innebär att dina glasögon blir lagade eller ersatta med ett helt nytt par om olyckan skulle vara framme.

Valfritt antal glasögon

Välj så många, eller så få, glasögon som du behöver. Ett, två, tre, eller fler par - valet är ditt. Du kan kombinera olika stilar, glas för olika ändamål eller kanske ett par sportglasögon tillsammans med vanliga avståndsglasögon.

Årliga synundersökningar ingår

En årlig synundersökning hos en av våra legitimerade optiker ingår, värde 500 kr/undersökning, vilket innebär att du kan känna dig trygg i att vi tar hand om din ögonhälsa under hela prenumerationstiden.

Betala en låg, fast månadskostnad

Du betalar en låg, fast månadskostnad från bara 95 kr/månad för enkelslipade glasögon och från 175 kr/månad för progressiva glasögon. Priset beror på vilka, och hur många, glasögon du väljer. Prenumerationstiden är 24 månader och du behåller självklart glasögonen efter att prenumerationen löpt ut. Se fler prisexempel längre ner.

Så startar du en prenumeration:

Välkommen in till någon av våra butiker så hjälper vi dig starta upp din prenumeration. Tillsammans tittar vi på vilka behov du har och ser till att du får det glasögonpaket som passar dig och ditt liv bäst. Allt börjar med en synundersökning hos en av våra leg. optiker. Du bokar din tid snabbt och enkelt nedan. Väljer du att starta en prenumeration ingår synundersökningen i månadskostnaden.

Prisexempel

Priserna ovan är baserade på val av båge i 500 kr-kategorin.  Minsta totalkostnad för ovanstående prisexempel är månadskostnaden x 24 månader. Den effektiva räntan uppgår till 0%. Exemplen avser glasögon med 500 kronors-båge, standard-glas inkl UV-skydd, antireflex- och repskyddsbehandling, mjukt fodral och putsduk, årliga synundersökningar och Trygghetspaket med utökat skydd (en självrisk om 500 kr tillkommer) i två år. Efter bindningstiden på 24 månader äger kunden glasögonen. För fullständiga villkor, läs mer här >

Tillval

Dina glasögon ska passa din livsstil. Och när du har flera par är det ännu lättare att anpassa glasögonen efter situation och behov. I din prenumeration har du alla möjligheter att lägga till fler par, addera på tillval eller kanske välja till kontaktlinser. Prata med oss i butiken så hjälper vi dig hitta bästa lösningen.

Få ett förhandsbesked om du kan teckna en prenumeration

Vi samarbetar med Walley (Collector Bank) för betalning av prenumerationen. Innan du tecknar en prenumeration görs en kreditprövning. På nedan länk kan du få ett förhandsbesked om din prenumerationsansökan blir beviljad.

*Villkor prenumeration:
Minsta totalkostnad för prisexempel är 95 kr x 24 månader = 2280 kr. Den effektiva räntan uppgår till 0%. Exemplet avser ett par enkelslipade glasögon med 500 kronors-båge, standard-glas inkl UV-skydd, rep- och antireflexbehandling, mjukt fodral och putsduk, årliga synundersökningar och Trygghetspaket med utökat skydd (en självrisk om 500 kr tillkommer) i två år. Efter bindningstiden på 24 månader äger kunden glasögonen. Andra rabatter/erbjudanden kan ej kombineras med prenumerationen om ej så anges. För fullständiga villkor se här >

© Smarteyes 2024