Prenumerera på kontaktlinser

Prenumerera på linser

från 110 kr/mån Boka tid

Smarteyes linsprenumeration

- enkelt och bekvämt

Med Smarteyes linsprenumeration har du tagit steget in i ett bekvämare liv som kontaktlinsbärare - oavsett om du använder linser dagligen eller bara då och då. Du får dina linser levererade direkt hem i brevlådan till en låg, fast månadsavgift och slipper oroa dig för att en dag stå utan linser. Och du kan när som helst komma in till oss om du behöver hjälp eller om det är något du undrar över. Tryggt och bekvämt, precis som det ska vara.

Till en låg, fast månadsavgift får du:

  • Hemleverans
  • Fria synundersökningar vid återbesök
  • Kostnadsfritt byte av linstyp och styrka

Linsprenumeranter får alltid:

  • 25% rabatt på slipade glasögon och solglasögon
  • 25% rabatt på linsvätskor och ögondroppar
Villkor:  Prisexemplet 110 kr/mån avser månadslinsen iWear Go, för användande på heltid under 6 månader. Avtalet gäller med (x) månaders bindningstid från prenumerationens startdatum. Därefter löper prenumerationen med en ömsesidig uppsägningstid om sextio (60) dagar. Om prenumerationen inte sägs upp senast sextio (60) dagar innan en prenumerationsperiodens utgång förnyas prenumerationen automatiskt. Se fullständiga villkor här >
25% rabatt på glasögon avser glasögon som beställs med din styrka. 25% rabatt på solglasögon gäller ej Ray-Ban. Förmånerna är personliga och gäller för dig som prenumerant.

Så startar du en linsprenumeration

För att ditt linsbärande ska bli så säkert och bra som möjligt börjar vi alltid med att göra en utförlig synundersökning. Börja därför med att boka tid hos en av våra butiker. Vi hjälper dig därefter i butik att starta upp din prenumeration. Priset på din linsprenumeration beror på vilka linser du väljer.


© Smarteyes 2024