En smart glasögonaffär

På Smarteyes tycker vi att alla har rätt till väldesignade kvalitetsglasögon. Oavsett plånbok och stil. Därför är alla bågar formgivna av våra egna designers i Sverige och vi köper glasen direkt av tillverkarna. Inga dyra mellanhänder alltså. På så sätt kan vi erbjuda attraktiva priser som gör det enkelt att köpa glasögon som passar just dig. Utan att du behöver kompromissa med varken stil eller kvalitet. Betala direkt eller välj Smarteyes Prenumeration och gläd dig av ett ännu smartare och tryggare sätt att ha glasögon – helt anpassat efter dina behov.

Du ser hela vårt utbud online, när du hittat dina favoriter är du välkommen till en av våra butiker för att prova och beställa dina bågar. Välkommen till en smart glasögonaffär!

 

Vilken är din stil?

Hitta ditt uttryck och din personliga stil, utifrån vårt stilindelade sortiment.

På Smarteyes vill vi ta dig på en resa där du hittar ditt uttryck och personliga stil – tillsammans med professionell optik och prisvärda bågar. Därför har vi skapat ett sortiment där du utifrån din stil hittar dina nya favoritbågar.

Se mer
Glasögonpriser Smarteyes

Glasögonpriser

Designade glasögon av hög kvalitet till rimligt pris. Oavsett plånbok och stil. Det kallas vi en smart glasögonaffär.

På Smarteyes tycker vi att alla har rätt till designade glasögon av hög kvalitet. Oavsett storlek på plånbok. Därför är alla våra bågar formgivna av våra egna designers i Sverige och vi köper glasen direkt av tillverkarna. Inga fördyrande mellanhänder alltså. På så sätt kan vi erbjuda attraktiva priser på snygga glasögon. En smart glasögonaffär!

Läs mer
Glasögon hos Smarteyes

Om våra glasögon

Designade glasögon av hög kvalitet - till rätt pris. Ekvationen går ihop genom egen design, smarta inköp och högteknologisk produktionsteknik. Smart, eller hur?

För oss på Smarteyes är glasögon mer än bara ett synhjälpmedel. Vi ser glasögon som en modeaccessoar. Men även om designen är viktig är kvaliteten på båge och glas avgörande.
 Därför använder vi oss av högteknologisk produktionsteknik hos moderna leverantörer när vi slipar glasen och producerar bågarna.

Läs mer
Solglasögon i din styrka hos Smarteyes

Solglasögon - med eller utan styrka

Solglasögon skyddar inte bara ögonen, utan är också en självklar accessoar som förstärker din stil i solen.

Solglasögon utan styrka från 500 kr, med enkelslipade glas från 2600 kr och med progressiva glas från 5100 kr.

Läs mer

Sportglasögon

Sportglasögon möter modern optik i vår nya kollektion solglasögon för dig som sportar utomhus.

När du sportar utomhus är det naturen som ger förutsättningarna. Du möter ljus och skugga, värme och kyla, vind och motvind och när du pressar dig till det yttersta så rinner svetten över ansikte och ögon. Där och då behöver du kunna se bra för att prestera maximalt.

Läs mer
Gratis glasögon till barn och unga

Glasögon till barn & unga

Landstingsbidraget täcker en del av glasögonen - vi står för resten.

Vi anser att barn och ungas syn aldrig får vara en klassfråga. Därför erbjuder vi alla under 20 år med synfel ett par gratis glasögon per år. Och inte bara på utvalda modeller – du kan välja mellan alla våra bågar.

Läs mer
Lookbook - bågkollektioner 2022

Lookbook 2023

Ta del av våra senaste kollektioner glasögonbågar - och upptäck din nya stil.

Vi på Smarteyes tycker att glasögon är den perfekta accessoaren för att uttrycka personlighet och stil. Oavsett vem du är eller vilken stil du har så kommer du hitta ett par perfekta bågar för just dig i våra kollektioner för 2023.

Läs mer

En smart glasögonaffär

På Smarteyes tycker vi att alla har rätt till designade glasögon av hög kvalitet. Det ska vara enkelt och roligt att uttrycka sin personlighet och stil med ett par nya glasögon. Därför är alla våra bågar formgivna av våra egna designers i Sverige och vi köper glasen direkt av tillverkarna. Inga fördyrande mellanhänder alltså. Allt för att du ska få design och kvalitet till rimligt pris. Välkommen till ett smart sätt att handla glasögon.