Se alla våra

dambågar

Glasögonbågar för dam
Se alla våra

herrbågar

glasögonbågar för herr
Dags för synundersökning?

Boka tid här

Boka tid för synundersökning

På Smarteyes tycker vi att alla har rätt till designade glasögon av hög kvalitet. Oavsett plånbok och stil. Hos oss hittar du det senast glasögonmodet och de senaste trenderna inom optik. Du ser hela vårt utbud online, när du hittat dina favoriter är du välkommen till en av våra butiker för att prova och beställa dina bågar. Välkommen till en smart glasögonaffär!

Glasögon hos Smarteyes

OM VÅRA GLASÖGON

Designade glasögon av hög kvalitet - till rätt pris. Ekvationen går ihop genom egen design, smarta inköp och högteknologisk produktionsteknik. Smart, eller hur?

För oss på Smarteyes är glasögon mer än bara ett synhjälpmedel. Vi ser glasögon som en modeaccessoar. Men även om designen är viktig är kvaliteten på båge och glas avgörande.
 Därför använder vi oss av högteknologisk produktionsteknik hos moderna leverantörer när vi slipar glasen och producerar bågarna.

Läs mer
Solglasögon i din styrka hos Smarteyes

Solglasögon i din styrka

Hos oss på Smarteyes köper du designade solglasögon i din styrka från 2000 kr för enkelslipade och från 4500 kr för progressiva (ordinarie priser).

Solglasögon är både snyggt och användbart. Särskilt om de är slipade i din styrka. Hos oss kan du få alla våra bågar som solglasögon med styrka. Och vi har över tio varianter på glasfärg att välja mellan.

Läs mer
Gratis glasögon till barn och unga

Glasögon till barn & unga

Alla barn och unga i åldern 0-19 år med synfel får gratis glasögon av oss på Smarteyes.

Vi anser att barn och ungas syn aldrig får vara en klassfråga. Därför erbjuder vi alla under 20 år med synfel ett par gratis glasögon per år. Och inte bara på utvalda modeller – du kan välja mellan alla våra bågar.

Läs mer
Glasögonpriser Smarteyes

Glasögonpriser

Designade glasögon av hög kvalitet till rimligt pris. Oavsett plånbok och stil. Det kallas vi en smart glasögonaffär.

På Smarteyes tycker vi att alla har rätt till designade glasögon av hög kvalitet. Oavsett storlek på plånbok. Därför är alla våra bågar formgivna av våra egna designers i Sverige och vi köper glasen direkt av tillverkarna. Inga fördyrande mellanhänder alltså. På så sätt kan vi erbjuda attraktiva priser på snygga glasögon. En smart glasögonaffär!

Läs mer
sziols

Sportglasögon

Sportglasögon möter modern optik i vår nya kollektion solglasögon för dig som sportar utomhus.

När du sportar utomhus är det naturen som ger förutsättningarna. Du möter ljus och skugga, värme och kyla, vind och motvind och när du pressar dig till det yttersta så rinner svetten över ansikte och ögon. Där och då behöver du kunna se bra för att prestera maximalt.

Läs mer
Lookbook - bågkollektioner 2019

Lookbook 2019

Ta del av våra senaste kollektioner glasögonbågar - och upptäck din nya stil.

Vi på Smarteyes tycker att glasögon är den perfekta accessoaren för att uttrycka personlighet och stil. Oavsett vem du är eller vilken stil du har så kommer du hitta ett par perfekta bågar för just dig i våra kollektioner för 2019.

Läs mer

EN SMART GLASÖGONAFFÄR

På Smarteyes tycker vi att alla har rätt till designade glasögon av hög kvalitet. Det ska vara enkelt och roligt att uttrycka sin personlighet och stil med ett par nya glasögon. Därför är alla våra bågar formgivna av våra egna designers i Sverige och vi köper glasen direkt av tillverkarna. Inga fördyrande mellanhänder alltså. Allt för att du ska få design och kvalitet till rimligt pris. Välkommen till ett smart sätt att handla glasögon.