Företagsavtal för glasögon

Företagsavtal

Företagsavtal för glasögon på jobbet

Arbetsglas­ögon & företag­savtal

Visa att du ser dina kollegor

Synen är ett av våra viktigaste sinnen och att se bra är för många en förutsättning för att kunna prestera bra på jobbet. Vi har mångårig erfarenhet av att hjälpa företag och anställda till bättre syn och synergonomi på jobbet. Läs vidare om hur vi kan hjälpa dig som arbetsgivare med smidiga och fördelaktiga företagsavtal. 

För arbetsgivare

Smarteyes gör det enkelt för dig att förse din personal med glasögon. Genom egen design och smart distribution kan vi erbjuda attraktiva priser på designade glasögon av hög kvalitet. Med rätt glasögon slipper kollegorna besvär, samtidigt som de blir effektivare och trivs bättre på jobbet. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig på din arbetsplats.

För dig som arbetstagare

Din arbetsgivare är enligt arbetsmiljöverkets föreskrifter skyldig att erbjuda synundersökning samt vid behov glasögon för dig som arbetar framför skärm mer än en timma om dagen. Läs mer om arbetsglasögon samt ta del av tips på vad som är bra att tänka på när du arbetar framför skärm.

Tips vid arbete framför skärm

Idag arbetar många av oss långa stunder framför skärm, vilket kan leda till ansträngda och irriterade ögon. Genom att ta regelbundna pauser och säkerställa god synergonomi kan du minska besvären. Ta del av fler tips vid arbete framför skärm nedan.

Kontakta oss

Vi berättar gärna mer om vad Smarteyes kan erbjuda ert företag. Kontakta våra företagsrådgivare Marie Wigren och Sebastian Johansson:

Ring oss

0775707110

© Smarteyes 2024