VÄLJ BLAND 20 FÄRGER & STILAR PÅ GLASET


När du valt båge är det dags att välja färg och stil på glaset. Vi har 20 olika färger att välja mellan - allt från spegelglas i rött och guld till mer klassiska glas i brunt och grönt. En stark trend den här säsongen är cafélinser med lätt tonade glas. Självklart hittar du flera olika cafélinser hos oss.


 

SÄSONGENS NYA SOLGLASÖGON

 


 

Den här säsongen lanserar vi flera nya kollektioner som passar lika bra på stranden som en solig dag på stan. Alla kollektioner har sitt egna uttryck och formspråk, så oavsett om du är ute efter ett par klassiska solglasögon eller ett par som sticker ut från mängden, har vi något för dig. 

Kollektionerna är designade som solglasögon, men du kan välja vilken båge du vill i vårt breda sortiment och sätta solglas i dem. 

 

De La Sol

Se kollektionen

De La Sol solglasögon


En kollektionen solglasögon med inspiration av Mexikos soliga stränder, höga berg och heta öknar. I kollektionen hittar du både modernt uppdaterade klassiker i metall och stora, vågade bågar i acetat. Samtliga bågar kan beställas slipade i din styrka, men du kan också välja att köpa dem direkt över disk utan styrka.

Sätt din stil med valfri färg på glasen

Sätt din prägel på solglasögonen och välj en av 20 olika färger och toningar på glaset - allt från färgstarka spegelglas till trendigt semitonade caafélinser. Kollektionen lanserar i Smarteyes samtliga butiker den 12 april. Bågarna kostar 1000 kr och väljer du att ha dem slipade i din styrka kostar de från 2500 kr för enkelslipade.

non-violence sun collection


Med inspiration av ikoniska karaktärer skapade vi en solglasögonkollektion som får dig att se bra ut samtidigt som du bidrar till en bättre värld. Kollektionen, med nio olika modeller, har något för alla. Från den 60-talsinspirerade, runda bågen "The Dutchess" till den moderna statementbågen "The Agent".

Se bra ut, samtidigt som du bidrar till en bättre värld

Precis som med de tidigare Non-Violence kollektionerna skänker vi 50 kr för varje såld glasögonbåge ur kollektionen till Non-Violence och deras arbete för fred världen över. Hittills har vi skänkt över2 miljoner kronor.

non-violence sun

Se kollektionen

Riviera Collection

Se kollektionen

Riviera Collection


Kollektionen kombinerar svensk design med influenser från medelhavet, och resultatet håller dig stilfullt sval under de heta sommardagarna. Riviera Collection har allt från klassiska cateye-bågar och retroinspirerade runda modeller till innovativa och trendiga shields-glas. Du hittar både bågar du kan beställa med din styrka, och solglasögon utan styrka som du kan köpa direkt över disk.

Hitta din favorit och ge dig ut i sommarsolen med stil.