Kontaktlinser - enkelt, säkert och smidigt

Glasögon i all ära, men ibland är kontaktlinser helt enkelt smidigare och mer bekvämt. De passar utmärkt när du sportar, är smidigare i regnigt väder och är ett enkelt sätt att ändra sitt utseende på, som komplement till glasögon.

Kontaktlinser har utvecklats mycket de senaste åren och är idag mycket säkra och finns för de flesta synfel. Många vet inte att det idag till exempel finns progressiva kontaktlinser, linser för astigmatiker och linser som man kan använda dygnet runt. 
Livet med kontaktlinser är enkelt och flexibelt. Du väljer själv vilken typ som passar dig och dina behov. Som heltidsanvändare väljer många månadslinser, vilket innebär att man använder en lins i upp till 30 dagar och byter sedan till ett nytt par. Använder man linser mer sporadiskt är endagslinser smidigt och enkelt. Det finns fördelar med båda sorter och vilken typ som passar dig bäst är upp till var och en. 

Smarteyes linsabonnemang

Prenumerera på linser

Enkelt, bekvämt och tryggt. Så kan man sammanfatta vår linsprenumeration

Utifrån dina behov betalar du en fast månadskostnad och du väljer själv linssort och längd på prenumeration. Alla våra kontaktlinser har hög kvalitet och levereras av de välkända linsleverantörerna Cooper Vision och Alcon. När du väl har ett linsabonnemang hos oss ingår bland annat synundersökningarna. Och det passar utmärkt även för dig som inte använder kontaktlinser varje dag. Prata med personalen i din närmaste butik för att få hjälp med att välja prenumerationsform och linser.

Läs mer
Skötselråd för kontaktlinser - Smarteyes

Tips & råd om linser

För att göra ditt liv enkelt och bekvämt med kontaktlinser har vi här sammanställt en lista med tips och råd.

Hygien är viktigt när det gäller linser, samt att vara uppmärksam på hur ögonen mår. Ta del av våra skötselråd för linsbärare, så blir livet med linser ännu enklare, säkrare och bekvämare.

Läs mer