Kontaktlinser

Kontaktlinser

Prenumerera på linser från 110 kr/mån Boka tid

Enkelt, flexibelt och tryggt

Kontaktlinser är ett smidigt och bekvämt alternativ till glasögon. Hos oss hittar du kontaktlinser av högsta kvalitet och för de flesta synfel. Vi har ett brett utbud av vårt eget märke iWear - högkvalitativa och prisvärda kontaktlinser som tillgodoser dina behov. Vi kan stolt erbjuda iWear-linser med allt från endagslinser, till månadslinser och linser för dig med astigmatism eller närsynthet. Välkommen in till butik så berättar vi mer! 

Kontaktlinser hos Smarteyes

Prenumerera på linser

Med Smarteyes linsprenumeration har du tagit steget in i ett bekvämare liv som kontaktlinsbärare - oavsett om du använder linser dagligen eller bara då och då. Du får dina linser levererade direkt hem i brevlådan till en låg, fast månadsavgift. Dessutom får du som prenumerant fria synundersökningar och rabatt på glasögon. 

Kontaktlinser
Kontaktlinser

Linser för olika synfel

Idag finns linser för de flesta synfel – både för dig som är översyntnärsynt, har brytningsfel eller idag använder läsglasögon eller progressiva glasögon. Våra optiker hjälper dig prova ut en lins som passar dig och ditt synfel. Börja med att boka en tid för synundersökning för kontaktlinser, det gör du snabbt och enkelt här på hemsidan.

Skötselråd

Ta del av våra tips och råd för att få ett så enkelt och säkert linsbärande som möjligt. Vi guidar dig till hur du sätter i och tar ut linserna, hur du ska använda linser i olika situationer och vad du bör göra vid eventuella problem.

 

Börja med linser - vi hjälper dig

Börja med linser?

Har du aldrig använt kontaktlinser innan och vill testa? Vi hjälper dig på vägen och ser till att du får en bra start på ditt nya liv med linser. Börja med att boka en tid hos en av våra optiker, som kommer guida dig till rätt lins som passar just dig. Vi hjälper dig sedan med träning i hur du sätter i och tar ut linserna och finns alltid till hands för eventuella frågor.

© Smarteyes 2024