Glasögonbågar som barnen älskar

Se vårt utbud av glasögon för barn och unga.

Vi vet hur viktigt det är att barnen tycker om sina glasögon. Bågarna ska vara fina, med populära färger och olika stilar att välja bland, men det är minst lika viktigt att de är bekväma att bära och att de sitter bra. Allt detta har våra designers tagit fasta på och skapat en kollektion barn- och ungdomsglasögon för både de yngre skolbarnen och de lite äldre tonåringarna. 

Gratis glasögon till barn

Gratis glasögon till barn

Hos oss får alla barn och unga upp till 19 år gratis glasögon.

Vi anser att barn och ungas syn aldrig får vara en klassfråga. Därför erbjuder vi alla under 20 år med synfel ett par gratis glasögon per år genom att vi står för mellanskillnaden mellan Landstingsbidraget och kostnaden för glasögonen. Och inte bara på utvalda bågar – hos oss väljer man bland hundratals bågar.

Läs mer
Kids & Teens collection - news

Ny kollektion för kids & teens

Upptäck vårens nyheter!

Vår nya barn- och ungdomskollektion består av flexibla och hållbara bågar tillverkade av 100% biologiskt nedbrytbar acetat. En komplett och inspirerande kollektion med variation i färger, former och storlekar. Årets nyheter inkluderar extra flexibilitet, nässadlar och justerbara skalmar för de allra minsta.

Se hela kollektionen
Synundersökning för barn

Synundersökning för barn

Är ditt barn 8 år eller äldre bokar du tid för synundersökning hos en av våra optiker.

Barn yngre än 8 år gör synundersökning och ögonkontroll hos ögonläkare, som skriver ut recept för glasögon vilket ni tar med till oss vid beställning.

Boka tid hos optiker