Ett varierat och flexibelt arbete

Som optiker i SmartPool tjänstgör du i de av våra butiker i Sverige som har behov av extra bemanning. Betald restid ingår i tjänsten och du har stor möjlighet att påverka dina arbetstider. Du har förmånliga villkor och möjlighet till flexibilitet, variation och utveckling.

Är du nyfiken och vill veta mer? Tveka inte att kontakta oss, så berättar vi mer! Se kontaktuppgifter nedan.

 

Optiker i SmartPool

Möt Stefan Sandberg, ambulerande leg optiker i SmartPool

"Det som lockade mig till att bli ambulerande var att man kommer till de butiker med högtryck - de som behöver en på plats. Man känner sig alltid välkommen och efterlängtad! Att arbeta i SmartPool ger ett variationsrikt arbete och en större frihet då man har större möjlighet att påverka sina arbetstider. Smarteyes jobbar med 30 minuters synundersökningar, vilket jag förespråkar då man får tid till både undersökning och att skapa en bra kundkontakt, detta tycker jag är både viktigt och väldigt roligt. Det allra bästa med att jobba i SmartPool är möjligheterna att få vara del av att utveckla Smarteyes."

 

ÄR DU OPTIKER?

Är du intresserad av att arbeta som ambulerande optiker hos oss? Välkommen att skicka in din ansökan, eller om du har några frågor till jobba@smarteyes.se