Rätt solglasögon för sport i alla väder

Vid fysiska utomhusaktiviteter och träning utomhus är det naturen som ger förutsättningarna. Du möter ljus och skugga, värme och kyla, vind och motvind och när du pressar dig till det yttersta så rinner svetten över ansikte och ögon. Där och då behöver du kunna se bra för att prestera maximalt. Upptäck vårt utbud av flexibla och funktionella sportglasögon med styrka - oavsett om det är golf, MTB, skidåkning eller cykel som lockar. Utbudet kan variera mellan butikerna.

 


SmartActive

- sportglas för en aktiv livsstil

 

Sportglasögon i din styrka

SmartActive är ett tillval designat för dig med en aktiv livsstil och passar lika bra till lättare sporter som till vardags. Tack vare den konstrasthöjande färgen i glaset får du bästa möjliga seendet i olika ljus- och väderförhållanden och slipningen anpassas för optimalt seende vid utomhusaktiviteter. Du får även ett bredare synfält tack vare glasets kupighet - vilket gör det optimalt för exempelvis golf där vidvinkelseende är viktigt. 

Glaset går att få som progressivt och enkelslipat och finns i fyra färger. Tillsammans med en sportig båge skapar du de ultimata sportglasögonen.

PRIS:
Välj till SmartActive som tillval för 600 kr.
Siols sportglasögon

- sportglasögon för intensiv träning

 

Siols X Smarteyes

För mer intensiv träning, till exempel löpning eller längdskidåkning, ger vår sportkollektion Siols X Smarteyes dig de bästa förutsättningarna. Siols 20-åriga forskning har resulterat i exklusiva sportglasögon för dig som är mån om detaljerna i ditt sportutövande. Vi på Smarteyes har tillfört vår moderna optik och tillsammans har vi skapat flexibla och funktionella solglasögon för dig som sportar och som normalt när enkelslipade eller progressiva glasögon alternativt kontaktlinser.

Sportglasögon i din styrka
Sziols sportglasögon - hos Smarteyes

Flexibel lösning - för alla sporter

Siols flexibla system ger dig möjligheten att skapa optimerade sportglasögon för olika sporter och förutsättningar. Styrkeglaset sätts mellan shield och bågen, vilket innebär att du kan byta shield efter sport och väder, men behålla samma styrkeglas.Rea på utgående sortiment

Just nu får du 75% rabatt på utgående bågar och shields från
Siols X Smarteyes

BÅGE: NU! 250 kr 1000 kr 

SHIELDS (linsen):
För cykelsporter: NU! 125-375 kr 500-1500 kr 
För löpning: NU! 125-375 kr 500-1500 kr 
För vintersport: NU! 188-250 kr 750-1000 kr 
För vattensporter: NU! 188 kr 750 kr 

SLIPADE GLAS:
Enkelslipade sportglas: 2500 kr
Progressiva sportglas: 5000 kr

Kompletta enkelslipade: nu från 2875 kr 4000 kr
Kompletta progressiva: nu från 5375 kr 6500 kr

siols_sportlovsvecka
*Rea-rabatten gäller på utgående bågar, goggles och shields från Siols X Smarteyes. Kostnad för styrkeglas tillkommer till ordinarie pris. Rean gäller ej bågmodellen 4.0 och Aero Shields. Gäller ej företagsavtal eller vid tecknande av prenumeration och kan ej kombineras med andra rabatter. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker. Utbudet av sportglasögon varierar från butik till butik. Följande Smarteyes-butiker har inte reasortimentet: Karlstad, Stockholm Kungsgatan, Helsingborg Väla, Luleå, Uppsala, Halmstad city, Göteborg Kungsgatan, Skellefteå, Östersund, Halmstad Hallarna, Nässjö.Priser

BÅGE 4.0: 1000 kr

AERO SHIELDS (linsen):
För cykelsporter: 500-1500 kr
För löpning: 500-1500 kr
För vintersport: 750-1000 kr
För vattensporter: 750 kr

SLIPADE GLAS:
Enkelslipade sportglas: 2500 kr
Progressiva sportglas: 5000 kr

Kompletta enkelslipade sportglasögon: från 4000 kr
Kompletta progressiva sportglasögon: från 6500 kr

siols_aero


Prenumerera på sportglasögon från Siols X Smarteyes

Nu kan du prenumerera på sportglasögon från Siolz X Smarteyes, från 210 kr/mån. I priset ingår valfri sportbåge, slipat styrkeglas samt ett shield. Dessutom årliga synundersökningar samt vårt Trygghetspaket. Lägg till fler shields från endast 20 kr extra i månaden. Kom in till oss i butiken så berättar vi mer. Läs fullständiga villkor här.

Observera att utgående modeller som är rabatterade med 75% kan ej inkluderas i en prenumeration med rabatt.
Bygg optimerade sportglasögon i fyra snabba steg

 

1. Välj sport

Välj vilken eller vilka aktiviteter du behöver glasögon till.

Sportglasögon

2. Välj shield och färg

Anpassa dina sportglasögon med utbytbara shields för att optimera förutsättningarna för just din sport och hur du utövar den.

Sportglasögon

3. Välj båge

Våra sportbågar är anpassningsbara för att passa just ditt huvud, näsa och öron, bl.a. genom tre typer av nässadlar. Kollektionen kommer dessutom i mer än 16 olika designstilar. Du skräddarsyr själv genom enkla ingrepp som ger varje glasögonpar sin individuella look.

Sporter-bage_470

4. Slipade glas

Glasen slipas i din styrka och placeras mellan bågen och shielden, vilket innebär att du bara behöver ett par slipade glas och en båge, och endast byter shield efter sport och behov.

Sportglasögon med din styrka

Boka tid för synundersökning

Boka din tid