Sportglasogon möter modern optik
Sportglasögon i din styrka

Rätt solglasögon för sport i alla väder

När du sportar utomhus är det naturen som ger förutsättningarna. Du möter ljus och skugga, värme och kyla, vind och motvind och när du pressar dig till det yttersta så rinner svetten över ansikte och ögon. Där och då behöver du kunna se bra för att prestera maximalt.

Lösningen är vår nya sportkollektion framtagen i samarbete med Sziols, vars 20-åriga forskning resulterat i exklusiva sportglasögon för dig som är mån om detaljerna i ditt sportutövande. Vi på Smarteyes har tillfört vår moderna optik och därmed skapat flexibla och funktionella solglasögon för dig som sportar och som normalt bär enkelslipade eller progressiva glasögon alternativt linser.

Du hittar vår sportkollektion i samtliga våra butiker.
Priser

BÅGE: 1000 kr

SHIELDS (linsen):
För cykelsporter: 500-1500 kr
För löpning: 500-1500 kr
För vintersport: 750-1000 kr
För vattensporter: 750 kr


SLIPADE GLAS:
Enkelslipade sportglas: 2500 kr
Progressiva sportglas: 5000 kr

Kompletta enkelslipade sportglasögon: från 4000 kr
Kompletta progressiva sportglasögon: från 6500 kr

NYHET! PRENUMERERA PÅ SPORTGLASÖGON:
Nu kan du prenumerera på sportglasögon, från 210 kr/mån. I priset ingår valfri sportbåge, slipat styrkeglas samt ett shield. Dessutom årliga synundersökningar samt vårt Trygghetspaket. Lägg till fler shields från endast 20 kr extra i månaden. Kom in till oss i butiken så berättar vi mer. Läs fullständiga villkor här.

Sportglasögon med din styrka - hos SmarteyesBygg optimerade sportglasögon i fyra snabba steg

 

1. Välj sport

Välj vilken eller vilka aktiviteter du behöver glasögon till.

Sportglasögon

2. Välj shield och färg

Anpassa dina sportglasögon med utbytbara shields för att optimera förutsättningarna för just din sport och hur du utövar den.

Sportglasögon

3. Välj båge

Våra sportbågar är anpassningsbara för att passa just ditt huvud, näsa och öron, bl.a. genom tre typer av nässadlar. Kollektionen kommer dessutom i mer än 16 olika designstilar. Du skräddarsyr själv genom enkla ingrepp som ger varje glasögonpar sin individuella look.

Sporter-bage_470

4. Slipade glas

Glasen slipas i din styrka och placeras mellan bågen och shielden, vilket innebär att du bara behöver ett par slipade glas och en båge, och endast byter shield efter sport och behov.

Sportglasögon med din styrkaBoka tid för synundersökning

Boka din tid