Smarteyes optiker

Optiker Jönköping

Adress och kontaktuppgifter:

Östra Storgatan 13A, 553 21 Jönköping

Öppettider:

måndag
09:00–18:00
tisdag
09:00–18:00
onsdag
09:00–18:00
torsdag
09:00–18:00
fredag
09:00–18:00
lördag
10:00–16:00
söndag
Stängt

"Nere på Öster". Vid Indiska och Lagerhaus.

Jobba som optiker hos Smarteyes

Ögonhälsokontroll

I den här butiken ingår en ögonhälso­kontroll i synundersökningen för alla över 40 år eller vid behov. Det innebär att vi gör en djupare bedömning av din ögonhälsa, med hjälp av tryckmätning, ögonbotten­fotografering och vid behov synfälts­mätning.

Läs mer

Optiker Jönköping

Smarteyes i Jönköping City är en optiker för dig som vill ha designade glasögon av hög kvalitet till attraktivt pris.

Vi vill göra det enklare för dig att uttrycka din personlighet och variera din stil. Därför har vi attraktiva priser på våra glasögon. Och du har 1000 bågar att välja mellan.

Vår fräscha butik finns på Östra Storgatan 13. Följ stora gågatan på Öster så hittar du oss mittemot McDonald’s.

Där träffar du någon av våra legitimerade optiker. De hjälper dig att hitta rätt glasögon eller linser för ditt synfel. I butiken finns även vår butikschef Ramia och våra erfarna assistenter som hjälper dig med val av glasögonbåge. Vi har bred kompetens om och stor erfarenhet av optik och glasögon. Vi är vana vid att ha mycket barn, medelålders och äldre hos oss i butiken. Du är självklart välkommen oavsett om du talar svenska, engelska eller använder dig av tolk.

Kvaliteten på glas och båge är lika viktig som själva utseendet för oss, och när Testfakta publicerade ett test av glasögonglas fick våra glas toppbetyget 4,5 av 5 poäng.

Boka synundersökning

Du kan enkelt och snabbt boka synundersökning hos Smarteyes i Jönköping City direkt på vår webbplats. Våra synundersökningar utförs alltid av legitimerade optiker.


Välkommen till optiker Smarteyes i Jönköping City!