Smarteyes optiker

Din optiker i Karlskrona

Adress och kontaktuppgifter:

Ronnebygatan 52, 371 34 Karlskrona

Öppettider:

måndag
09:30–18:00
tisdag
09:30–18:00
onsdag
09:30–18:00
torsdag
09:30–18:00
fredag
09:30–18:00
lördag
10:00–14:00
söndag
Stängt

Mittemot Waynes Coffee, bredvid Kjell och Co och bredvid Interflorabutiken. Snett emot HM och Guldfynd.

Jobba som optiker hos Smarteyes

Ögonhälsokontroll

I den här butiken ingår en ögonhälso­kontroll i synundersökningen för alla över 40 år eller vid behov. Det innebär att vi gör en djupare bedömning av din ögonhälsa, med hjälp av tryckmätning, ögonbotten­fotografering och vid behov synfälts­mätning.

Läs mer

Boka synundersökning hos Smarteyes i Karlskrona

Smarteyes i Karlskrona är en optiker för dig som vill ha designade glasögon av hög kvalitet till attraktivt pris. Butiken har en historisk koppling då det funnits optikerverksamhet i lokalen sedan 50-talet här. Butiken ligger i två plan, där Ronnebygatan och Borgmästargatan möts. 

På Smarteyes vill vi göra det enklare för dig att uttrycka din personlighet och variera din stil. Därför har vi attraktiva priser på våra glasögon. Och du har hundratals bågar att välja mellan.

I butiken i Karlskrona möts du av ett härligt gäng som består av butikschef, optiker och optikerassistenter. Våra optiker har lång erfarenhet av branschen och kan ge dig den bästa hjälpen. Optikerassistenterna har erfarenhet från både optikbranschen och modebranschen. Tillsammans hjälps vi åt för att du ska hitta rätt glasögon för din stil och ditt synfel.

Du kan enkelt och snabbt boka synundersökning hos Smarteyes i Karlskrona direkt här på hemsidan. Våra synundersökningar utförs alltid av legitimerade optiker.

Välkommen till optiker Smarteyes i Karlskrona!