LINSPRENUMERATION HOS SMARTEYES – SÅ FUNGERAR DET

Med Smarteyes linsprenumeration har du tagit steget in i ett bekvämare liv som kontaktlinsbärare. Börja med att boka synundersökning hos en av våra legitimerade optiker. Efter genomförd synundersökning har du dina första linser i brevlådan inom en vecka. Sedan är allt klart för dig att börja använda linserna och få del av alla fördelar med ditt abonnemang.

I Smarteyes kontaktlinsprenumeration ingår allt du behöver – till och med alla kontroller hos våra legitimerade optiker. Du får dina linser hemskickade och kan när som helst komma in till oss om det är något du behöver hjälp med utan att det kostar dig något. Du betalar bara en låg fast månadskostnad och slipper bekymra dig om oväntade tillägg om du till exempel behöver korrigera styrkan. Så tryggt och bekvämt det kan bli – precis som det ska vara med kontaktlinser. 

DETTA INGÅR I VÅR LINSPRENUMERATION FRÅN 149:- / MÅN

I våra kontaktlinsprenumeration betalar du en låg fast månadskostnad och slipper bekymra dig om oväntade tillägg om du till exempel behöver korrigera styrkan. Förutom själva linserna så ingår: fria synundersökningar vid återbesök, hemleverans av linser, byte av styrka på linser och prova-på-linser vid eventuellt byte av linssort. När du prenumererar på månadslinser ingår även linsvätska som du hämtar i din närmaste Smarteyes-butik.

Prata med personalen i din närmaste Smarteyes-butik för att komma fram till vilken prenumeration och vilka linser som passar dig.

 

Villkor:

Prisexemplet 149 kr/mån avser All Day Comfort endagslinser, 2 st 90-pack för användande på halvfart under 6 månader. Om prenumerationen inte sägs upp senast trettio (30) dagar innan en prenumerationsperiods (6 månader) utgång förnyas prenumerationen automatiskt med ett nytt bindande på 6 månader. Se fullständiga villkor här.