Linsprenumeration hos Smarteyes - så funkar det

Med Smarteyes linsprenumeration har du tagit steget in i ett bekvämare liv som kontaktlinsbärare. Börja med att boka synundersökning hos en av våra legitimerade optiker. Efter genomförd synundersökning har du dina första linser i brevlådan inom en vecka. Sedan är allt klart för dig att börja använda linserna och få del av alla fördelar med ditt abonnemang.

I Smarteyes kontaktlinsprenumeration ingår allt du behöver – till och med alla kontroller hos våra legitimerade optiker. Du får dina linser hemskickade och kan när som helst komma in till oss om det är något du behöver hjälp med utan att det kostar dig något. Du betalar bara en låg fast månadskostnad och slipper bekymra dig om oväntade tillägg om du till exempel behöver korrigera styrkan. Så tryggt och bekvämt det kan bli – precis som det ska vara med kontaktlinser. 

Detta ingår i vår linsprenumeration från 149 kr/mån

I våra kontaktlinsprenumeration betalar du en låg fast månadskostnad och slipper bekymra dig om oväntade tillägg om du till exempel behöver korrigera styrkan. Förutom själva linserna så ingår: fria synundersökningar vid återbesök, hemleverans av linser, byte av styrka på linser och prova-på-linser vid eventuellt byte av linssort. När du prenumererar på månadslinser ingår även linsvätska som du hämtar i din närmaste Smarteyes-butik.

Prata med personalen i din närmaste Smarteyes-butik för att komma fram till vilken prenumeration och vilka linser som passar dig.

Börja med en synundersökning

Oavsett hur du väljer att köpa dina kontaktlinser, börjar ditt linsbärande med en utförlig synundersökning hos en av våra optiker. Boka din tid snabbt och enkelt nedan.

{{exam.Text}}
{{exam.Price}}:-
VÄLJ BUTIK
{{selectedStore.ShortName}}
  • {{store.ShortName}}
BOKNINGSUPPGIFTER
Hämta uppgifter
{{fullName}}
{{fullAddress}}
Vi skickar en påminnelse om din bokade tid via SMS
Ange din e-postadress för att få en bokningsbekräftelse skickad till dig.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}
Välj hur du vill att vi framöver kontaktar dig för inspiration och erbjudanden:

E-Mail

SMS

Postala utskick

Uppgifterna används enligt vår integritetspolicy. Du kan ändra dina inställningar under Mitt Smarteyes
Smarteyes er lovmæssigt forpligtet til at føre journal over dine synsprøver, og for at kunne det skal vi bruge dit personnummer med fuldt fødselsårstal. Vi tager din digitale sikkerhed meget alvorligt, og du opgiver dine oplysninger på en sikker linje.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}

Herr

Frau

Välj hur du vill att vi framöver kontaktar dig för inspiration och erbjudanden:

E-Mail

SMS

Postala utskick

Uppgifterna används enligt vår integritetspolicy. Du kan ändra dina inställningar under Mitt Smarteyes när du vill.
Dag och tid

{{bookingSummary.booking}}

Plats

{{bookingSummary.store}}
{{bookingSummary.street}}

Pris

{{bookingSummary.price}}:-

{{ processingBooking == true ? 'Bokning utförs, vänta...' : 'Bekräfta bokning' }}
Villkor:
Prisexemplet 149 kr/mån avser All Day Comfort endagslinser, 2 st 90-pack för användande på halvfart under 6 månader. Om prenumerationen inte sägs upp senast trettio (30) dagar innan en prenumerationsperiods (6 månader) utgång förnyas prenumerationen automatiskt med ett nytt bindande på 6 månader. Se fullständiga villkor här.