2 för 1 på alla glasögon

Få det billigaste paret på köpet

Två par kompletta glasögon från 1000 kr

Alla ska ha råd att se bra - oavsett plånbok och behov. Därför får du just nu två par glasögon till priset av ett. 

Så här funkar det:

Välj två par glasögon. Kanske ett par till vardags och ett par till läsning. Eller två par i olika stilar? Valet är ditt. Det par med lägst totalkostnad får du på köpet. Ett perfekt tillfälle att utöka din glasögongarderob och säkra en skarpsynt höst!

Hos oss får du enkelslipade glasögon från 1000 kr och progressiva glasögon från 2500 kr - inklusive antireflex- och repskyddsbehandling. Smart, eller hur!

Börja med att boka en tid för synundersökning nedan:

 

Villkor: 2 för 1 gäller vid beställning av nya glasögon i din styrka, från 1000 kr. Rabatten ges på det par med lägst pris i kombination med din beställning. Rabatten är personlig och gäller vid samma ordertillfälle på samma recept. Rabatten ges ej retroaktivt till redan beställda glasögon. Prisexemplet från 1000 kr avser båge 500 kr och enkelslipade standardglas 500 kr (index 1,5) inkl UV-skydd, antireflex- och repskyddsbehandling, mjukt fodral och putsduk. Kan ej kombineras med andra erbjudanden/rabatter vid samma köptillfälle. Gäller ej företagsavtal, vid prenumeration, sportglasögon från Siols eller RayBan solglasögon. Erbjudandet gäller till 8 oktober 2023.

Observera att erbjudandet 2 för 1 inte går att kombinera med vårt barn- och ungdomserbjudande om kostnadsfria glasögon för barn- och ungdomar under 20 år. Läs mer om det här >


2 för 1 - erbjudande Smarteyes

Hos oss är det enkelt och roligt att vara glasögonbärare

Vi på Smarteyes tycker att bra designade glasögon ska vara för alla, och inte bara några få. Därför har vi egna designers som formger alla våra glasögon vilket innebär att vi skippar dyra mellanhänder - för att du ska kunna göra en smart affär. Välj bland mängder med bågar i olika former och färger och glas efter dina behov.
 
Oscar Jacobson X Smarteyes

Glasögon

Se utbud

Solglasögon

Se utbud

Hitta butik

Hitta din optiker

© Smarteyes 2023