Let’s Liberate Design.

Smarteyes och Efva Attling har en gemensam passion - kvalitativt hantverk och extraordinär design. Därför har vi gjort en glasögonkollektion tillsammans som vänder sig till alla, oavsett vem du är eller vilken plånbok du har. Inspireras av ett spännande samarbete eller som Efva själv uttryckte det ”en kollektion med modern power”.

Solglasögon SS21

Nu lanserar vi vårens solglasögon från Efva Attling X Smarteyes. En kollektion för dig som bär dina solglasögon som ett statement. Är det Sunny Side, Yvette eller Robot som pryder din näsa i vår? Modellerna fås kompletta med enkelslipade solglas från 3000 kr och med progressiva solglas från 5500 kr.
EFVA_r063c1_front

ANGEL R063
Finns i svart och turkos.

EFVA_r064c1_front

ROBOT C237
Finns i guld och silver.

EFVA_r066c1_front

STAR FU**ER R066
Finns i svart och brun.

Efva Attling X Smarteyes - Mode R062

MOOD R062
Finns i svart och puderrosa.

Efva Attling X Smarteyes - Sunny Side R067

SUNNY SIDE R067
Finns i svart och brun gradal.

Efva Attling X Smarteyes - Yvette R065

YVETTE R065
Finns i svart och melerad vit. 

 

smarteyes-efvaattling-img1
smarteyes-efvaattling-img2

Med passion för hantverk och ett starkt formspråk.

I kollektionen har Efva förenat olika stiluttryck, unika designelement och former på ett kreativt sätt. Inspirationen grundar sig i en kärlek till människan, betydande möten och starka formspråk. Kollektionen rymmer totalt 9 modeller som också inkluderar ett antal herr-/unisexmodeller. Samtliga i en smakfull färgpalett från svart och grått till guld och silver.

Boka synundersökning

Boka nu

Följ med en av landets största stilgurus bakom kulisserna. Där får du bland annat veta hur Efva hittar inspiration i sitt yrke och varför hon och vi på Smarteyes är "a match made in heaven".

Upplev kollektionen.

Samtliga bågar i kollektionen kostar 1500 kr och fås med enkelslipade glas från 2000 kr och med progressiva glas från 4000 kr. Finns i din butik nu.

Boka synundersökning

Boka nu