Let’s Liberate Design.

Smarteyes och Efva Attling har en gemensam passion - kvalitativt hantverk och extraordinär design. Därför har vi gjort en glasögonkollektion tillsammans som vänder sig till alla, oavsett vem du är eller vilken plånbok du har. Inspireras av ett spännande samarbete eller som Efva själv uttryckte det ”en kollektion med modern power”.

Nyheter SS21

Nu lanserar vi vårens och sommarens glasögon från Efva Attling X Smarteyes. En kollektion för dig som uppskattar god design, bär dina glasögon som en modeaccessoar och dina solglasögon som ett stilstatement. Möt Lola, Dr Good, Lotta och de andra modellerna i vårens hetaste kollektion - exklusivt hos Smarteyes. Du ser hela Efva Attling X Smarteyes kollektionen här.

EFVA_r063c1_front

LOLA R090
Finns i svart, sköldpaddsmönstrad och natur.

EFVA_r064c1_front

STUDS R091
Finns i svart och grå.

EFVA_r066c1_front

LOTTA R093
Finns i röd och beige.

Efva Attling X Smarteyes - Mode R062

MOON R094
Finns i guld- och silverfärgad.

Efva Attling X Smarteyes - Sunny Side R067

DR GOOD R092
Finns i silver eller roséfärgad.

 

"Är du någon som älskar runda former har Dr Good en speciell design med sin metall som
håller glaset underifrån. Du visar att du har en spännande personlighet och gillar design."

- Efva Attling

 

 

smarteyes-efvaattling-img1
smarteyes-efvaattling-img2

Med passion för hantverk och ett starkt formspråk.

I kollektionen har Efva förenat olika stiluttryck, unika designelement och former på ett kreativt sätt. Inspirationen grundar sig i en kärlek till människan, betydande möten och starka formspråk. Kollektionen rymmer totalt 9 modeller som också inkluderar ett antal herr-/unisexmodeller. Samtliga i en smakfull färgpalett från svart och grått till guld och silver.

Boka synundersökning

Boka nu

Följ med en av landets största stilgurus bakom kulisserna. Där får du bland annat veta hur Efva hittar inspiration i sitt yrke och varför hon och vi på Smarteyes är "a match made in heaven".

Upplev kollektionen.

Samtliga bågar i kollektionen kostar 1500 kr och fås med enkelslipade glas från 2000 kr och med progressiva glas från 4000 kr. Finns i din butik nu.

Boka synundersökning

Boka nu