Let’s Liberate Design.

Smarteyes och Efva Attling har en gemensam passion - kvalitativt hantverk och extraordinär design. Därför har vi gjort en glasögonkollektion tillsammans som vänder sig till alla, oavsett vem du är eller vilken plånbok du har. Inspireras av ett spännande samarbete eller som Efva själv uttryckte det ”en kollektion med modern power”.

Nyheter 2022

Ta del av årets  nyheter från Efva Attling X Smarteyes. Möt hösten i Efvas inspirerande design med överraskande detaljer - exklusivt hos Smarteyes. Samtliga modeller kostar 1500 kr/st och fås kompletta med enkelslipade glas från 2000 kr och med progressiva glas från 4000 kr (avser standardglas index 1,5).

Du ser hela Efva Attling X Smarteyes kollektionen här.Efva Attling X Smarteyes Solglasögon
Efva Attling X Smarteyes
Efva Attling X Smarteyes

Med passion för hantverk och ett starkt formspråk.

I kollektionen har Efva förenat olika stiluttryck, unika designelement och former på ett kreativt sätt. Inspirationen grundar sig i en kärlek till människan, betydande möten och starka formspråk. Glasögonmodellerna finns i en bred och smakfull färgpalett, och i olika material. Från guldig metall till djupsvart acetat.

Boka synundersökning

Boka nu

Följ med en av landets största stilgurus bakom kulisserna. Där får du bland annat veta hur Efva hittar inspiration i sitt yrke och varför hon och vi på Smarteyes är "a match made in heaven".

Upplev kollektionen.

Samtliga bågar i kollektionen kostar 1500 kr och fås med enkelslipade glas från 2000 kr och med progressiva glas från 4000 kr. Finns i din butik nu.

Boka synundersökning

Boka nu