Boka tid för synundersökning

Boka tid
Natural Nomad Collection - glasögon från Smarteyes

Original Rebel Collection

Res bakåt i tiden till 40- och 50-talets ursprungliga hipsters och jazzlegendarernas rebelliska livsstil med vår nya kollektion.

Vår nya kollektion Original Rebel har plockat upp några av de mest ikoniska bågformerna i en hyllning till en uttrycksfull och kreativ tid som kom att förändra glasögonmodet i grunden.

Läs mer
Solglasögon 2019 - skydda dig mot solens strålar

Solglasögon 2019

Skydda ögonen mot solens strålar med solglasögon i hög kvalitet - just nu får du 50% rabatt på alla solglas.

Hos oss på Smarteyes väljer du bland flera olika solglasögon som inte bara skyddar dina ögon optimalt - utan också blir en självklar accessoar i snygg design, som förstärker din stil i solen. Självklart kan du få dina solglasögon slipade i din styrka.

Läs mer
Gratis glasögon till barn och unga

GRATIS GLASÖGON TILL BARN

Nu kan alla barn och unga i åldern 0-19 år med synfel få gratis glasögon av oss på Smarteyes.

Vi anser att barn och ungas syn aldrig får vara en klassfråga. Därför erbjuder vi alla under 20 år med synfel ett par gratis glasögon per år genom att vi står för mellanskillnaden mellan Landstingsbidraget och kostnaden för glasögonen.

Läs mer
SmartProtect - glas som skyddar mot blått skadligt ljus.

Progressiva glasögon

Progressiva glasögon av hög kvalitet - som hjälper dig se klart och tydligt på både nära och långt avstånd.

Med progressiva glasögon ser du skarpt på både nära och långt avstånd, eftersom glaset har olika styrkezoner inbyggt i ett och samma glas. Våra progressiva glas tillverkas med modern digital slipteknik hos framstående glasproducenter.

Läs mer