Våra glasögon

För oss på Smarteyes är glasögon mer än bara ett synhjälpmedel. Vi ser glasögon som en modeaccessoar. Men även om designen är viktig är kvaliteten på båge och glas avgörande.
 Därför använder vi oss av högteknologisk produktionsteknik hos moderna leverantörer när vi slipar glasen och producerar bågarna. Genom att vi själva står för designen och att våra
 glasögon levereras direkt från fabrik till butik, kan vi kapa dyra mellanhänder och därmed erbjuda attraktiva priser samtidigt som vi inte tummar på kvaliteten.

Här nedan kan du läsa mer om våra bågar, glas och kvalitet på glasögon som innebär att du kan göra en smart glasögonaffär.

Våra glas

Alla våra glas håller mycket hög kvalitet och slipas i högteknologiska och certifierade laboratorier. Vilket glas som passar just dig beror på ditt synfel och behov av synkorrektion.

Läs mer

Våra bågar

Vi designar alla våra bågar i Sverige. Du har hundratals bågar att välja mellan och varje säsong släpper vi nya kollektioner med de senaste glasögontrenderna.

Läs mer

Våra priser

På Smarteyes tycker vi att alla har rätt till designade glasögon av hög kvalitet. Oavsett storlek på plånbok. Hög kvalitet till ett attraktivt pris. Det kallar vi en smart glasögonaffär.

Läs mer

Vår kvalitetsgaranti

På Smarteyes arbetar vi hårt för att säkerställa kvaliteten på våra produkter och för att du ska vara helt nöjd med dina nya glasögon. Därför får du alltid vår nöjdhetsgaranti.

Läs mer