Smarteyes optiker

Din optiker i Uppsala

Adress och kontaktuppgifter:

Dragarbrunnsgatan 37, 753 20 Uppsala

Öppettider:

måndag
09:00–18:00
tisdag
09:00–18:00
onsdag
09:00–18:00
torsdag
09:00–18:00
fredag
09:00–18:00
lördag
10:00–16:00
söndag
Stängt

Ligger på hörnet Dragarbrunnsgatan - Vaksalagatan, i gamla länsförsäkringarslokaler.

Jobba som optiker hos Smarteyes

Ögonhälsokontroll

I den här butiken ingår en ögonhälso­kontroll i synundersökningen för alla över 40 år eller vid behov. Det innebär att vi gör en djupare bedömning av din ögonhälsa, med hjälp av tryckmätning, ögonbotten­fotografering och vid behov synfälts­mätning.

Läs mer

Boka synundersökning hos Smarteyes i Uppsala

Smarteyes Uppsala ligger på Dragarbrunnsgatan 37, i hörnet av Dragarbrunn och Vaksalagatan. Det är gångavstånd på mindre än 5 minuter från Uppsala Centralstation.

Det ska vara kul och inspirerande att handla hos Smarteyes i Uppsala. Vi har hundratals olika bågar i vårt sortiment, alltifrån klassiskt till riktigt trendigt. Hos oss hittar du ett par glasögon som passar din personliga stil och användningsområde. Läs mer om våra attraktiva priser.

Vi har serviceorienterad och mycket trevlig personal som hjälper dig att hitta rätt glasögon för ditt synfel. Behöver du göra en synundersökning är du alltid välkommen att boka en synundersökning hos någon av våra legitimerade optiker eller komma in på en drop-in-tid.

Vill du boka tid för körkortstester? Vänligen kontakta butiken direkt via telefon.

I vår butik finns ett mysigt barnrum, där de små kan få titta på tecknade filmer medan mamma och pappa gör synundersökning. Vi hanterar både linser och glasögon. Och vi erbjuder också arbetsglasögon. Vi som jobbar i Uppsala är stolta över att få vara en del av Smarteyes!

Välkommen!