Smartson-testare rekommenderar Smarteyes

Glasögontest: 98% rekommenderar Smarteyes

I december 2015 sökte Smarteyes tillsammans med det oberoende testföretaget Smartson personer som skulle testa optikkedjans produkter och service. Allt från tidsbokning till utprovning, utbud, kvalitet och leverans av glasögon skulle testas. Av närmare 20 000 sökande valdes 150 testpiloter ut. Hela 98% av dem rekommenderar Smarteyes.

Smarteyes-sidan på smartson.se finns blogginlägg och bilder från testpiloterna.

Vi hoppas att du är lika nöjd med oss som testpiloterna från Smartson. Har du aldrig besökt våra butiker men är nyfiken är du varmt välkommen på en kopp kaffe så berättar vi mer om oss. Vi har
butiker i de flesta städer i landet. Vill du boka synundersökning gör du det enklast på vår webbplats.

Tidigare har våra glasögon fått det höga betyget 4,5 av 5 möjliga när
Testfakta testat kvaliteten på glasögon.


Citat från Smartson-testare

Madeleine O: "Är jättenöjd med service, passform, modell, design osv. Samt jättebra och prisvärda priser. Skulle absolut rekommendera Smarteyes."
Emilia K: "Grundlig synundersökning. Oerhört bra bemötande i butiken. Många snygga bågar till bra priser! Snabb leverans. Hjälpsamma även efter köpet när bågarna behövdes justeras och så vidare. En bra upplevelse av butiken."
Helena K: "Jag är supernöjd med Smarteyes! Allt från hur smidigt det gick att boka synundersökningen på hemsidan till det trevliga och proffsiga bemötandet, det fina utbudet av vrålsnygga bågar och hur snabbt mina glasögon var klara för uthämtning!"
Karolina A: "Riktigt nöjd med både service och glasögon, kommer gå till Smarteyes fler gånger."
Linn Holm: "Jättebra mottagning av personal! Snabbt och smidigt! Snygg och fräsch lokal! Tummen upp! Extra eloge till Linnea i Karlstad, superduper bra!"