våra garantier

på glasögon

våra garantier

på glasögon

Smarteyes kvalitetsgaranti

På Smarteyes arbetar vi hårt för att säkerställa kvaliteten på våra produkter och för att du ska vara helt nöjd med dina nya glasögon. Därför får du alltid:

Kvalitetsgaranti

2 års bytesrätt vid produktionsrelaterat fel. Du får byta till glasögon med samma styrka. Väljer du ett dyrare glas eller en dyrare båge, betalar du endast mellanskillnaden.

Nöjdhetsgaranti

3 månaders bytesrätt om du glasögonen inte fungerar som de ska eller om du inte trivs med dem. Även då står du endast för mellanskillnaden om du byter till dyrare glas eller båge. Skulle du ändå inte bli helt nöjd, får du pengarna tillbaka.

Efterjustering & rengöring

Kostnadsfri efterjustering och rengöring.

 

Garanti på glasögon hos Smarteyes

Det är viktigt att du som kund känner dig helt nöjd med våra glasögon och vår service. Därför har vi branschens kanske smartaste garanti. 


Garanti på stil och kvalitet

För oss handlar glasögon lika mycket om design och stil som kvalitet. Är du inte nöjd med stilen eller kvaliteten på dina nya glasögon, kan du byta dem inom tre månader från försäljningsdatum. Du kan byta max en gång per köp.

 

2 års produktgaranti

Uppstår ett produktionsrelaterat fel, har du två års garanti och får välja ett nytt par glasögon med samma styrka helt kostnadsfritt.