LOOKBOOK

autumn/winter 2017/18

Vi på Smarteyes tycker att glasögon är den perfekta accessoaren för att uttrycka personlighet och stil. Oavsett vem du är eller vilken stil du har så kommer du hitta ett par perfekta bågar för just dig i våra kollektioner för höst och vinter 2017/18. Du hittar allt från 60-talsinspirerade retrobågar i den senaste Non-Violence Collection till futuristiska lättviktsmodeller i Nova Collection och kraftiga, diamantskurna bågar i Diamond Cut Collection. Inspireras nedan och hitta dina nya favoriter.

Diamond Cut Collection

Se kollektionen

Diamond Cut Collections kraftiga acetatbågar är diamantskurna för att skapa de skarpa kanter som ger kollektionen sin karaktär. Välj mellan bågar i polerad, opolerad eller transparent acetat för att hitta den som bäst passar din personliga stil.

Diamond Cut Collection by Smarteyes
Diamond Cut Collection by Smarteyes
Diamond Cut Collection by Smarteyes
Diamond Cut Collection by Smarteyes

non-violence collection

kollektion #4
SE KOLLEKTIONEN

 

 

I den här kollektionen möter dåtid nutid. De antika färgtonerna och ornamenten på de lätta titanbågarna skapar en tidlös, och nästintill viktlös, kollektion full av eleganta detaljer. Detta kollektionen för alla som uppskattar klassisk design med en twist, och som vet att personlig stil håller i längden

Non-Violence Collection båge M457
Non-Violence Collection M459
Non-Violence Collection
Non-Violence Collection ny Smarteyes
Non-Violence Collection M462
Non-Violence Collection M456
Non-Violence Collection båge M461

riviera collection

solglasögon
se kollektionen

Riviera Collection - vår solglasögonkollektion som kombinerar nordisk design med inspiration från medelhavet. I kollektionen hittar du allt från klassiska cat-eye-bågar och retroinspirerade runda modeller, till innovativa ungdomliga bågar med shieldglas. Hitta din favorit och möt solen.

kollektion-ss17-riviera-S35
kollektion-ss17-riviera-S12
Smarteyes Riviera solglasögon
Riviera solglasögon Smarteyes

When working on the all-new Nova Collection, our team of designers gazed into space and got inspired by what’s beyond our reach. The result is a collection of sheer and lightweight frames in carefully selected and end warm pastels.

Nova Collection by Smarteyes frame H437
Nova Collection by Smarteyes N106

Våra designers blickade mot rymden och inspirerades av vad som finns bortom vår räckvidd när de tog fram Nova Collection. Resultatet är en kollektion av rena, lättviktsbågar i noggrant utvalda pastelltoner.