LOOKBOOK

spring/summer 2018

Vi på Smarteyes tycker att glasögon är den perfekta accessoaren för att uttrycka personlighet och stil. Oavsett vem du är eller vilken stil du har så kommer du hitta ett par perfekta bågar för just dig i våra kollektioner för vår och sommar 2018. Från solbågar inspirerade av ikoniska karaktärer med 60-talsinfluenser till de innovativa, multifunktionella bågarna i Magnet Shields Collection. Inspireras nedan och hitta dina nya favoriter.

Non-Violence Sun Collection

Se kollektionen

Inspirerade av ikoniska karaktärer från både det förflutna och från idag, har vi skapat en ny solglasögonkollektion som får dig att se bra ut, samtidigt som du gör något bra. Med nio olika bågar, har nya Non-Violence Sun Collection något för alla. Och precis som med tidigare Non-Violence-kollektioner, skänker vi 50 kronor för varje såld båge till organisationen Non-Violence arbete för en tryggare och fredligare värld.

The Teaser glasögonbåge - Non-Violence Sun Collection by Smarteyes
The Explorer glasögonbåge, Non-Violence Sun collection by Smarteyes

De La Sol

Sun Collection
Se kollektionen

De La Sol Sun Collection

Med inspiration av den mexikanska solen, stränderna, öken och bergen, är De La Sol en solglasögonkollektion med både klassiska och moderna stilar, i kombination med stora, vågade modeller som sticker ut. Välj en rund metallbåge eller en aviatormodell om du är ute efter en tidlös och kravlös look, och en välj en detaljerad och over sized-modell när du vill göra ett fashion statement. Oavsett vad du väljer, så kommer du skina under sommarsolen i dessa bågar.

 

Agave - De La Sol Sun Collection
Desert Rose - De La Sol Sun Collection

 

 

Smarteyes Club Collection

see the world in a whole new light
se mer

Smarteyes Club Collection

Som namnet avslöjar har våra designers hämtat inspiration från några av världens trendigaste och kända klubbar. Resultatet är en spännande kollektion med tre olika stilinriktningar; The Playful, The Posh och The Provocative. Se hela kollektionen här.

Diamond Cut Collection

Se kollektionen

diamond cut collection

Diamond Cut Collections kraftiga acetatbågar är diamantskurna för att skapa de skarpa kanter som ger kollektionen sin karaktär. Välj mellan bågar i polerad, opolerad eller transparent acetat för att hitta den som bäst passar din personliga stil.

Diamond Cut Collection by Smarteyes
Diamond Cut Collection by Smarteyes
Diamond Cut Collection by Smarteyes
Diamond Cut Collection by Smarteyes

non-violence collection

kollektion #4
SE KOLLEKTIONEN

 

 

I den här kollektionen möter dåtid nutid. De antika färgtonerna och ornamenten på de lätta titanbågarna skapar en tidlös, och nästintill viktlös, kollektion full av eleganta detaljer. Detta kollektionen för alla som uppskattar klassisk design med en twist, och som vet att personlig stil håller i längden

Non-Violence Collection båge M457
Non-Violence Collection M459
Non-Violence Collection
Non-Violence Collection ny Smarteyes
Non-Violence Collection M462
Non-Violence Collection M456
Non-Violence Collection båge M461

riviera collection

solglasögon
se kollektionen

Riviera Collection - vår solglasögonkollektion som kombinerar nordisk design med inspiration från medelhavet. I kollektionen hittar du allt från klassiska cat-eye-bågar och retroinspirerade runda modeller, till innovativa ungdomliga bågar med shieldglas. Hitta din favorit och möt solen.

kollektion-ss17-riviera-S35
kollektion-ss17-riviera-S12
Smarteyes Riviera solglasögon
Riviera solglasögon Smarteyes