LINSABONNEMANG FÖR DIG SOM INTE BÄR LINSER VARJE DAG

På Smarteyes har vi tagit fram ett linsabonnemang som passar dig som helst bär glasögon men som emellanåt har behov av linser. Kanske spelar du golf, simmar, rider eller cyklar? Tillfällen då många tycker att linser är mer praktiskt och bekvämt än glasögon. Eller så vill du bara ha möjlighet att växla mellan glasögon och linser när du känner för det.

För dig har vi tagit fram ett linsabonnemang där hälften så många endagslinser ingår jämfört med våra standardabonnemang. Det innebär att du får kontaktlinser för två av fyra dagar. Alldeles lagom för den aktiva. Och eftersom linserna är endagslinser kan du kasta dem efter att du använt dem. Enkelt och smidigt.

Som med våra standardabonnemang på "heltid" väljer du själv vilken typ av lins du vill ha i ditt abonnemang. Gemensamt för alla våra linser är att vi jobbar med två av världens största linsleverantörer: Alcon och Cooper Vision. Längre ner kan du läsa om de övergripande tre typer av linser som finns. Läs mer om allt som ingår när du har ett linsabonnemang hos oss på Smarteyes.

Fråga gärna personalen i din närmaste Smarteyes-butik för mer information om våra linsabonnemang på halvtid.

Boka tid för synundersökning

Boka tid