VÅRA DESIGNADE GLASÖGONBÅGAR

Vi på Smarteyes ser glasögon som något mer än bara ett synhjälpmedel. För oss är glasögon lika mycket ett sätt att uttrycka sin stil och personlighet. Därför är också vårt utbud av bågar en mycket viktig del av vårt dna.

På Smarteyes har vi ett designteam som designar alla bågar i Sverige. Genom att vi designar glasögonbågarna har vi full kontroll på designen samtidigt som vi kan erbjuda våra attraktiva priser. Våra glasögondesigners sitter tillsammans med produktteamet på Smarteyes huvudkontor i Göteborg och tar fram bågar för olika stilar och personligheter, i olika material, former och färger. Bågarna produceras sen hos framstående leverantörer i Italien och Asien. 

I våra butiker hittar du brett ett utbud om hundratals bågar. Sortimentet revideras och uppdateras ständigt. Och varje år släpper vi ett antal modekollektioner som lyfter fram de senaste glasögontrenderna.

Kolla in vår digitala look book för smakprov på säsongens hetaste bågar och modekollektioner.

KVALITETEN PÅ VÅRA BÅGAR

Som optikkedja är hög kvalitet a och o oavsett om det handlar om båge, glas eller synundersökning. Därför har vi en noggrann kvalitetsprocess med ett särskilt kvalitetsteam som ansvarar för att säkerställa bågar av just hög kvalitet. Läs mer om kvaliteten på våra glasögon.