Vi på Smarteyes tycker att glasögon är den perfekta accessoaren för att uttrycka personlighet och stil. Oavsett vem du är eller vilken stil du har så kommer du hitta ett par perfekta bågar för just dig i våra kollektioner för 2021. Inspireras av kollektionerna nedan och hitta dina nya favoriter.


Nyheter

Elegance Collection

Elegance Collection är en ny sober glasögonkollektionen där ledorden stavas E-L-E-G-A-N-S. De stilfulla, feminina bågarna bär tydliga referenser till smyckesvärlden och rymmer allt från välarbetade detaljer till blänkande metaller och mönstrad acetat. 

Efva Attling x Smarteyes

Det är med stor glädje vi presenterar ett unikt designsamarbete med ikonen Efva Attling. Vår gemensamma passion för gediget hantverk och design har resulterat i en unik kollektion glasögonbågar, där spännande stiluttryck blandas med unika designelement.

New Business Collection

New Business Collection är en stilren och minimalistisk kollektion i titan, inspirerad av den moderna entreprenören.

The Avantgardes - by Smarteyes

The Avantgardes är en spännande kollektion med dramatisk design och futuristisk känsla. Kollektionen rymmer exklusiva, detaljrika acetatbågar med mixade texturer och ytor. 

Noblesse Collection by Smarteyes

Noblesse är sofistikerad kollektion skapad för att hålla länge. Bokstavligen. De graciösa, tunna bågarna är helt gjorda i titan – från front till skalmtopp – med ikoniska former som tar tidlös elegans till nästa nivå. 

Smarteyes x Oscar Jacobson

Vi är stolta över att kunna presentera vårt nya designsamarbete med legendariska Oscar Jacobson. Kollektionen bygger på klassiskt, tidlöst mode med en modern edge – präglat av skandinavisk minimalism, hållbarhet och kvalitet.

Pure Expressions

Upplev en serie stilrena glasögon som hämtar kraft från den skandinaviska designfilosofin där ledorden lyder: sobert, avskalat och rent. 

Non-Violence Collection 2020

Låt oss ta dig tillbaka till 70-talets färgstarka klubbliv med dess ikoniska design och tidstypiska färger. Varje modell i kollektioner kommer i tre färger och är uppkallad efter kända slanguttryck från 70-talet. Inspireras av Feel tha funk! Fab! Blazin! och Dang dang! 

Elements Collection

Elements är en miljövänlig kollektion glasögonbågar för dig som vill göra medvetna val. En samling bågar skapade i 100% biologiskt nedbrytbar cellulosaacetat och med en design inspirerad av naturens enkla skönhet.

Midnight Stories Collection

Midnight Stories är en elegant och dekadent Noir-kollektion för honom och henne, med inspiration från 1800-talets möte mellan modernism och romantik. Formerna är djärva och kantiga med marmorerade acetat och en palett i kolsvart, midnattsblått, sammetsgrönt, vinrött, ekbrunt och rökgrått.    


Nya glasögon börjar med en synundersökning

Låt en av våra legitimerade optiker se dig i ögonen och göra en utförlig synundersökning - så blir starten med dina nya glasögon så bra som möjligt. Synen förändras över tid, ofta utan att man själv märker det. Genom att göra regelbundna synundersökningar säkrar du att du alltid har rätt styrka på glasen och undviker onödiga besvär som huvudvärk och ansträngda ögon.