Vi på Smarteyes tycker att glasögon är den perfekta accessoaren för att uttrycka personlighet och stil. Oavsett vem du är eller vilken stil du har så kommer du hitta ett par perfekta bågar för just dig i våra kollektioner för vår och sommar 2018. Från solbågar inspirerade av ikoniska karaktärer med 60-talsinfluenser till de trendkänsliga bågarna inspirerad av klubbvärlden i Smarteyes Club Collection. Inspireras nedan och hitta dina nya favoriter.

Non-Violence Sun by Smarteyes

INSPIRATION AV IKONISKA KARAKTÄRER

En kollektion solglasögon som får dig att se bra ut, samtidigt som du gör något bra.

Inspirerade av ikoniska karaktärer från både det förflutna och från idag. Med nio olika bågar, har nya Non-Violence Sun Collection något för alla. Och precis som med tidigare Non-Violence-kollektioner, skänker vi 50 kronor för varje såld båge till organisationen Non-Violence arbete för en tryggare och fredligare värld.

Se kollektionen
De La Sol solglasögon

De La Sol

Med inspiration från Mexikos soliga stränder, höga berg och heta öknar.

Med inspiration av den mexikanska solen, stränderna, öken och bergen, är De La Sol en solglasögonkollektion med både klassiska och moderna stilar, i kombination med stora, vågade modeller som sticker ut. Välj en rund metallbåge eller en aviatormodell om du är ute efter en tidlös och kravlös look, och en välj en detaljerad och over sized-modell när du vill göra ett fashion statement. Oavsett vad du väljer, så kommer du skina under sommarsolen i dessa bågar.

Se kollektionen
Smarteyes Club Collection

Smarteyes Club Collection

See the world in a whole new light

Som namnet avslöjar har våra designers hämtat inspiration från några av världens trendigaste och kända klubbar. Resultatet är en spännande kollektion med tre olika stilinriktningar; The Playful, The Posh och The Provocative.

Se kollektionen
Diamond Cut Collection

Diamond Cut Collection

Diamantskurna bågar för perfekt, skarpa kanter

Diamond Cut Collections kraftiga acetatbågar är diamantskurna för att skapa de skarpa kanter som ger kollektionen sin karaktär. Välj mellan bågar i polerad, opolerad eller transparent acetat för att hitta den som bäst passar din personliga stil.

Se kollektionen
Non Violence Collection #4

Non Violence Collection #4

Dåtid möter nutid

En kollektion där dåtid möter nutid. De antika färgtonerna och ornamenten på de lätta titanbågarna skapar en tidlös, och nästintill viktlös, kollektion full av eleganta detaljer. Detta kollektionen för alla som uppskattar klassisk design med en twist, och som vet att personlig stil håller i längden

Se kollektionen

Nya glasögon börjar med en synundersökning

Boka tid