Vi på Smarteyes tycker att glasögon är den perfekta accessoaren för att uttrycka personlighet och stil. Oavsett vem du är eller vilken stil du har så kommer du hitta ett par perfekta bågar för just dig i våra kollektioner för hösten 2018/vintern 2019. Inspireras nedan och hitta dina nya favoriter.


Natural Nomad Collection

Natural Nomad är en oemotståndlig kollektion bågar i bohemisk stil med mjuka, subtila naturfärger. Inspirationen är hämtad från dagens nomadiska livsstil och med karakteristiska former skapas en tydlig aura av 70-talets Casual chic-stil. 

Urban Oasis Collection

En kollektion glasögonbågar med modern design som skapar en maskulin, urban look inspirerad av storstadsdjungelns pulserande uttryck. 

The new Femme Fatale

The New Femme Fatale är en dynamisk och feminin kollektion, med djärva former och modeller inspirerade av den moderna kvinnan och hennes starka självförtroende.

The Highlands Collection

Skandinavisk design möter det skotska landskapet - upptäck en kollektion där vi blickat över Nordsjön för inspiration. 

Second Skin Collection

En avskalad kollektion med bågar så behagliga att bära, att de känns som en naturlig del av din kropp. 

New Business Collection

En kollektion inspirerad av den moderna entreprenören. Okonstlad, men samtidigt lekfull, formgivning, i kombination med robust titan ger en tydlig känsla av gedigen kvalitet.

Smarteyes Club Collection

Lyxiga nattklubbar i Paris och New York, alternativa cocktail barer i London och Hong kong och vågade technoklubbar i Berlin - Smarteyes Club Collection har något för varje stil. Nya glasögon börjar med en synundersökning

Låt en av våra legitimerade optiker se dig i ögonen och göra en utförlig synundersökning - så blir starten med dina nya glasögon så bra som möjligt. Synen förändras över tid, ofta utan att man själv märker det. Genom att göra regelbundna synundersökningar säkrar du att du alltid har rätt styrka på glasen och undviker onödiga besvär som huvudvärk och ansträngda ögon.


Diamond Cut Collection

Diamond Cut Collections kraftiga acetatbågar är diamantskurna för att skapa de skarpa kanter som ger kollektionen sin karaktär.