Nyheter 2022

Vi på Smarteyes tycker att glasögon är den perfekta accessoaren för att uttrycka personlighet och stil. Oavsett vem du är eller vilken stil du har så kommer du hitta ett par perfekta bågar för just dig i våra kollektioner för 2022. Inspireras av kollektionerna nedan och hitta dina nya favoriter.


The Avantgardes - by Smarteyes

The Avantgardes är en spännande kollektion med dramatisk design och futuristisk känsla. Kollektionen rymmer exklusiva, detaljrika acetatbågar med mixade texturer och ytor. 

Smarteyes X Oscar Jacobson

Höstens nyheter från Smarteyes X Oscar Jacobson är här - inspireras av de nya modellerna och uppdatera din glasögonstil. här.

Contours Collection

Inspireras av nya Contours Collection - en samling minimalistiska glasögonmodeller i en mix av garnityr- och nylonbågar. Exklusivt hos Smarteyes.

Look of Ages

Rama in din stilpersonlighet med bågar i spännande mönster, färger och former från vår tidlösa kollektion Look of Ages. Ikonisk design till ett riktigt bra pris.

The Originals

The Originals är vår nya, färgsprakande kollektion där ikonisk och unik design får ett lika attraktivt pris.

Efva Attling x Smarteyes

Nu lanserar vi vårens nyheter från Efva Attling X Smarteyes. Inspireras av en design med överraskande detaljer och ett modernt formspråk - exklusivt hos Smarteyes.

Elements Collection

Inspireras av 96 nya bågar i vår hållbara kollektion Elements. En stil- och miljömedveten samling bågar tillverkade av 100% biologiskt nedbrytbar acetat. 

Elegance Collection

Elegance Collection är en ny sober glasögonkollektion där ledorden stavas E-L-E-G-A-N-S. De stilfulla, feminina bågarna bär tydliga referenser till smyckesvärlden och rymmer allt från välarbetade detaljer till blänkande metaller och mönstrad acetat. 

Basics Collection

Nu är det enklare än nånsin att hålla stilen till ett rimligt pris. Nya Basics Collection är en samling bågar i enkel och tidlös design, till vårt bästa pris: 500 kr/st. 

New Business Collection

New Business Collection är en stilren och minimalistisk kollektion i titan, inspirerad av den moderna entreprenören.


Nya glasögon börjar med en synundersökning

Låt en av våra legitimerade optiker se dig i ögonen och göra en utförlig synundersökning - så blir starten med dina nya glasögon så bra som möjligt. Synen förändras över tid, ofta utan att man själv märker det. Genom att göra regelbundna synundersökningar säkrar du att du alltid har rätt styrka på glasen och undviker onödiga besvär som huvudvärk och ansträngda ögon.