Vi på Smarteyes tycker att glasögon är den perfekta accessoaren för att uttrycka personlighet och stil. Oavsett vem du är eller vilken stil du har så kommer du hitta ett par perfekta bågar för just dig i våra kollektioner för 2021. Inspireras av kollektionerna nedan och hitta dina nya favoriter.


Nyheter

Smarteyes X Oscar Jacobson

Smarteyes presenterar stolt The Ultimate Sophistication Collection. En futuristisk kollektion med exklusiv finish signerad Smarteyes och Oscar Jacobson. Ett designsamarbete präglat av klassiskt herrmode med en twist – för stilmedvetna män i alla åldrar. Där vi låter framtid möta nutid på ett minst sagt sofistikerat sätt.

Elegance Collection

Elegance Collection är en ny sober glasögonkollektion där ledorden stavas E-L-E-G-A-N-S. De stilfulla, feminina bågarna bär tydliga referenser till smyckesvärlden och rymmer allt från välarbetade detaljer till blänkande metaller och mönstrad acetat. 

Basics Collection

Nu är det enklare än nånsin att hålla stilen till ett rimligt pris. Nya Basics Collection är en samling bågar i enkel och tidlös design, till vårt bästa pris: 500 kr/st. 

Efva Attling x Smarteyes

Det är med stor glädje vi presenterar ett unikt designsamarbete med ikonen Efva Attling. Vår gemensamma passion för gediget hantverk och design har resulterat i en unik kollektion glasögonbågar, där spännande stiluttryck blandas med unika designelement.

New Business Collection

New Business Collection är en stilren och minimalistisk kollektion i titan, inspirerad av den moderna entreprenören.

The Avantgardes - by Smarteyes

The Avantgardes är en spännande kollektion med dramatisk design och futuristisk känsla. Kollektionen rymmer exklusiva, detaljrika acetatbågar med mixade texturer och ytor. 

Noblesse Collection by Smarteyes

Noblesse är sofistikerad kollektion skapad för att hålla länge. Bokstavligen. De graciösa, tunna bågarna är helt gjorda i titan – från front till skalmtopp – med ikoniska former som tar tidlös elegans till nästa nivå. 

Pure Expressions

Upplev en serie stilrena glasögon som hämtar kraft från den skandinaviska designfilosofin där ledorden lyder: sobert, avskalat och rent. 

Elements Collection

Elements är en miljövänlig kollektion glasögonbågar för dig som vill göra medvetna val. En samling bågar skapade i 100% biologiskt nedbrytbar cellulosaacetat och med en design inspirerad av naturens enkla skönhet.


Nya glasögon börjar med en synundersökning

Låt en av våra legitimerade optiker se dig i ögonen och göra en utförlig synundersökning - så blir starten med dina nya glasögon så bra som möjligt. Synen förändras över tid, ofta utan att man själv märker det. Genom att göra regelbundna synundersökningar säkrar du att du alltid har rätt styrka på glasen och undviker onödiga besvär som huvudvärk och ansträngda ögon.