Let’s Liberate Design.

Smarteyes och Efva Attling har en gemensam passion - kvalitativt hantverk och extraordinär design. Därför har vi gjort en glasögonkollektion tillsammans som vänder sig till alla, oavsett vem du är eller vilken plånbok du har. Inspireras av ett spännande samarbete eller som Efva själv uttryckte det ”en kollektion med modern power”.

Hösten nyheter

Nu lanserar vi höstens nyheter från Efva Attling X Smarteyes. Inspireras av en design med överraskande detaljer, ett modernt formspråk och med detaljer från Efvas smyckesdesign. Möt Beam, Ring Chain, Mr Mr och de andra modellerna i höstens hetaste kollektion - exklusivt hos Smarteyes. Du ser hela Efva Attling X Smarteyes kollektionen här.

Glasögonbåge R113 Mr Mr

Efva Attling

Beskrivning:

Trendig rund glasögonbåge i plast för kvinnor.

Priser:

Bågpris 1500 kr
Pris inkl. enkelslipade glas:
Från 130 kr/mån med prenumeration
Vid kontantköp: från 2000 kr
Pris inkl. progressiva glas:
Från 210 kr/mån med prenumeration
Vid kontantköp: från 4000 kr

Antireflex- och repskyddsbehandling, mjukt fodral och putsduk ingår alltid.

Storlek och mått:

measurements-front
  • Glasbredd: 49 mm
  • Näsbrygga: 22 mm
  • Glashöjd: 42 mm
Med passion för hantverk och ett starkt formspråk.

I kollektionen har Efva förenat olika stiluttryck, unika designelement och former på ett kreativt sätt. Inspirationen grundar sig i en kärlek till människan, betydande möten och starka formspråk. Glasögonmodellerna finns i en bred och smakfull färgpalett, och i olika material. Från guldig metall till djupsvart acetat.

Boka synundersökning

Boka nu

Upplev kollektionen.

Samtliga bågar i kollektionen kostar 1500 kr och fås med enkelslipade glas från 2000 kr och med progressiva glas från 4000 kr. Finns i din butik nu.

Boka synundersökning

Boka nu