Information med anledning av det nya Corona-viruset:

Vår vardag påverkas just nu av det nya Corona-viruset och det är viktigt att vi alla tar ansvar och gör vad vi kan för att skapa en trygg tillvaro. Vi vill försäkra dig om att vi tar situationen på allvar och vidtar de försiktighetsåtgärder som krävs för att våra butiker fortsatt ska vara en säker plats – för dig och för våra medarbetare. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och utvecklingen i landet noggrant. Alla våra butiker har öppet, vissa med minskade öppettider (framförallt de som ligger i köpcentrum). Här på hemsidan, på respektive butiks sida, kan du se aktuella öppettider.

- Om du som kund har förkylnings- eller sjukdomssymptom ber vi dig att avvakta med ditt besök hos oss till dess att du varit symptomfri enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Se information från Folkhälsomyndigheten här

Har du vistats utomlands, befinner dig i karantän eller varit i kontakt med någon som varit exponerad för viruset ber vi dig vänta i 14 dagar till ditt besök hos oss. 

- Hygien är av högsta prioritet: All utrustning som kommer i kontakt med kunder rengörs alltid noggrant efter varje kund och personalen är extra noga med sin handhygien. Som en extra åtgärd desinficerar vi även alla bågar som provats mellan varje kund.

- All personal som arbetar ska självklart vara friska och inte uppvisa några sjukdomssymptom.- För din och våra optikers säkerhet genomför vi för tillfället inte nytillpassningar av kontaktlinser.


Du är välkommen att höra av dig till oss om du har frågor.