Boka tid för synundersökning

Boka tid

MED ANLEDNING AV COVID-19:

Våra butiker är öppna. Här kan du läsa om de försiktighetsåtgärder vi tagit, för din och våra medarbetares skull.
Läs mer >

Prenumerera på glasögon

Vårens solglasögon

Inspireras av säsongens trender

Säsongens solglasögon är lika spännande som de är kontrastrika. Inspireras av säsongens trender och hitta din stil i solen.

Läs mer
Prenumerera på glasögon

prenumerera på glasögon

Från 90 kr i månaden

Med Smarteyes Prenumeration väljer du valfritt antal glasögon och får en fast månadskostnad från endast 90 kronor i månaden. Och då ingår årliga synundersökningar och Trygghetspaketet med 2 års utökat skydd eller så länge prenumerationen är aktiv – till ett värde av 1200 kronor.

Läs mer
Non-Violence Collection 2020

Non-Violence Collection

by Smarteyes

Nya Non-Violence Collection 2020 tar dig tillbaka till 1970-talets färgstarka klubbliv med en ikonisk design och tidstypiska färger.

Läs mer
Progressiva glasögon

Progressiva glasögon

Progressiva glasögon av hög kvalitet - till ett attraktivt pris.

Med progressiva glasögon ser du skarpt på både nära och långt avstånd, eftersom glaset har olika styrkezoner inbyggt i ett och samma glas. Våra progressiva glas tillverkas med modern digital slipteknik hos framstående glasproducenter.

Läs mer
Gratis glasögon till barn och unga

Synundersökning

Välkommen att boka tid hos en av våra leg. Optiker

Var det mer än ett år sedan din senaste synundersökning, eller om du upplever problem med synen, är det dags att boka en tid. I alla våra butiker arbetar legitimerade optiker som utför synundersökningar för glasögon och kontaktlinser. Välkommen

Läs mer
Gratis glasögon till barn och unga

GLASÖGON TILL BARN

Landstingsbidraget täcker en del av glasögonen - vi står för resten.

Vi anser att barn och ungas syn aldrig får vara en klassfråga. Därför erbjuder vi alla under 20 år med synfel ett par kostnadsfria glasögon per år genom att vi står för mellanskillnaden mellan Landstingsbidraget och kostnaden för glasögonen.

Läs mer